Oficiantei piespieda klientus apkalpot augstpapēžu kurpēs, viņa pēc tam parādīja savas asiņainās kājas…

Izrādās, daudzās darba vietās sievietēm obligāti jāvelk augstpapēžu kurpes. Tāpēc šis viesmīles asiņaino kāju foto, pēc pilnas maiņas augstpapēžu kurpēs, satricināja pasauli, savācot vairāk nekā 11,5 tūkstošus skatījumu vienā nedēļā.

Savā postā FB Nikola Gevinsa nokritizēja Yoey Restaurants restorānu tīklu Kanādas pilsētā Edmonsone, kur viesmīlēm liek valkāt kurpes ar papēdi ne mazāk kā 2,5 cm.

LASI VĒL: Oficiante vēsi pieņēma pasūtījumu no bērna… bet tas, ko viņš izdarīja pēc tam, lika viņai raudāt

Pēc viņas teiktā, viņas draudzenei pat nācās noņemt kājas pirksta nagu pēc maiņas uz papēžiem. Pie tam menedžeris pateica, ka arī nākamajā dienā viņai jānāk uz darbu augstpapēžu kurpēs.

Nikola arī pastāstīja, ka viesmīlēm pieprasa 30 dolāru par melno uniformu, turpretim darbinieki – vīrieši var izmantot savu, parasto melno uzvalku.

LASI VĒL: Kad mamma uzņēma šo fotogrāfiju, viņa nepievērsa uzmanību sievietei aizmugurē. Bet pēc tam kļuva skaidrs, ko viņa izdarīja…

„Man ir daudz draugu apkalpošanas jomā, un es pazīstu daudz meiteņu, kuras saņem lielas tējas naudas, neupurējot savas ērtības apkalpošanas laikā”.

Šis nav pirmais līdzīgs gadījums. Tīklā vairākkārt uzpeld apvainoto sieviešu komentāri, kuras nav pieņemtas darbā vai bija atlaistas tikai tāpēc, ka viņas atteicās valkāt augstpapēžu kurpes, ņemot vērā to, ka viņu darbs bija pastāvīgā kustība.

Avots: soulpost.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru