NETICAMI! Suns izglābj bērnu, kas parkā tika apraksts dzīvs. Šoks un neizsakāms prieks vienlaikus! (VIDEO)

Šī šokējošā ziņa jau paspējusi satricināt visu pasauli.

Ķīnas pilsētā Cjaņziņā notika kas neticams. Tika izglābts puisēns, kas bija aprakts dzīvs. Turklāt viņu neizglāba cilvēks, bet gan suns.

Pēc suņa saimnieces Jangas Džailī sacītā, tajā dienā suns esot izbēdzis no pagalma. Janga pavisam nesen bija pieņēmusi savu suni no patversmes, tādēļ neuzskatīja, ka šāda suņa rīcība esot dīvaina. Viņas mīlulis parasti ļoti ātri atgriezās atpakaļ, bet Janga tik un tā parasti devās viņu meklēt – baidījās, ka kāds nodarīs viņam pāri…

Šoreiz Janga savu suni pamanīja pilsētas parka krūmos – suns kā negudrs raka zemi. Pienākot tuvāk, Janga no šausmām gandrīz zaudēja samaņu: no zemes ārā parādījās balta lupatiņa, kas kustējās.

Saņēmusi sevi rokās, sieviete palīdzēja sunim no zemes dabūt āra mazu bērniņu. Viņš bija dzīvs, bet viņa mute bija pilna ar zemi, bet sirds knapi pukstēja. Jau pēc pāris sekundēm atrastais bērniņš gauži ieraudājās.

Mazo bērniņu nekavējoties aizveda uz Vutanas slimnīcu, kur viņu sāka ārstēt pret apsaldējumiem un dehidratāciju. Kopumā bērna stāvoklis bija stabils, bet jau tagad, kad viņš pārdzīvojis neskaitāmas atlabšanas procedūras, viņa dzīvībai vairs nekas nedraud.

Šķir nākošo lapu un noskaties video

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru