Nemet ārā padzeltējušus aizkarus! Nekavējoties iemērc tos briljantzaļajā…

Pieredzējušas saimnieces zina, ka nekas nav mūžīgs, tai skaitā arī tilla sniegbaltā krāsa…Nekad nav par vēlu iegādāties jaunu, bet censties iemīļotajiem aizkariem atgūt iepriekšējo svaigumu tomēr ir vērts!

Labi, ka pastāv tāda iedarbīga metode, kā tikt vaļā no netīri-dzeltenajiem pleķiem. Viss, kas nepieciešams – tas ir parastais briljantzaļais! Nē, tu nepārklausījies. Šodien mēs padalīsimies ar, pirmajā acu uzmetienā, šķietami šausminošu padomu, kas var palīdzēt aizkariem no jauna kļūt sniegbaltiem.

LASI VĒL: Jods un pārtikas soda, lai vienmēr ir pie rokas

Kā izbalināt tillu mājas apstākļos

Aizkaru balināšana ar briljantzaļā palīdzību ir samērā piņķerīgs process, bet tas viennozīmīgi ir ieguldīto pūļu vērts. Tills kļūst svaigs un neticami sniegbalts.

Pirms sākt balināšanu, tillu vajag kārtīgi izmazgāt. Iemērc tillu siltā ūdenī uz divām stundām, un pēc tam rūpīgi izmazgā. Mazgāt vari gan ar rokām, gan ar veļas mazgājamo mašīnu.
Netīro ūdeni no bļodas izlej un iemērc tillu 2 stundas ūdenī, kam pievienots veļas pulveris. Pēc tam tilu izskalo un ātri ķeries klāt balināšanai! Bļodā ar siltu ūdeni pievieno 3 ēdamkarotes parastās sāls. Tālāk nepieciešams atšķaidīt briljantzaļo tā, lai izvairītos no zaļiem pleķiem uz mīļotajiem aizkariem. 10 – 15 pilienus briljantzaļā atšķaidi glāzē ūdens. Labi samaisi, lai nebūtu nosēdumu. Maisījumu atstāj uz pāris minūtēm un pēc tam samaisi vēl reizi.

LASI VĒL: 6 vienkārši veidi, kā attīrīt tapetes no traipiem. Tagad zināšu kā to dara!

Pārliecinājusies, ka nav nosēdumu, ielej maisījumu bļodā ar silto ūdeni. Ieliec tillu bļodā ar ūdeni uz 2 – 3 minūtēm, pastāvīgi audumu grozot. Pēc tilla turēšanas tādā šķīdumā, tos vajag kārtīgi izskalot un izspiest, bet bez izgriešanas. Izkarini tillu, ļaujot ūdenim notecēt. Tu redzēsi, ka aizkari kļuvuši gluži kā jauni! Svaigi, tīri, sniegbalti…

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru