Jods un pārtikas soda, lai vienmēr ir pie rokas

 

Daudzos gadījumos antibiotikas ir nepieciešamas, bet ļoti bieži iespējams iztikt bez tām. Pietiek ar jodu un dzeramo sodu.

Strutainas angīnas gadījumā, vairākas reizes dienā iezied mandeles ar dzeramo sodu, iemērcot tajā slapju pirkstu, un pēc tam divu stundu laikā neēdiet un nedzeriet.

Deguna dedzināšanas un sausuma un pat klepus gadījumā, iesmērējat degunu ar slapju pirkstu iemērktu dzeramā sodā un kādu laiku ievelciet nāsīs gaisu. Šī procedūra atbrīvos jūs no iesnām un klepus. Dzeramā soda ir lielisks līdzeklis pret sinusīta saasināšanos, ja vien jūs to varētu sākt ārstēt no pašā sākuma.

Vislabākie pilieni iesnu gadījumā: 6-7 pilieni joda tinktūras vai dzeramās sodas šķipsniņa, kas pievienota 2 tējkarotēm vārīta ūdens.

Iesnu gadījumā ir lietderīgi joda inhalācijas: atverot pudelīti ar jodu, dziļi ieelpojiet tā iztvaikojumus vispirms ar vienu, tad ar otru nāsi – jo biežāk, jo labāk.

Sausa klepus gadījumā vairākas dienas uz nakti iesmērējat krūškurvi ar jodu. Procedūra palīdz arī laringītā gadījumā

Lai novērstu infekcijas nokļūšanu brūcē, iesmērējat brūci ar joda, bet uz griezuma uzliekat ar jodu piesūcinātu plāksteri. Jods paveiks patiesi maģisku iedarbību pat tad, ja jau ir sācies iekaisuma process, procedūru atkārtot 4-5 reizes.

Jods palīdz viegla ginekoloģiska iekaisumu gadījumā – ar to vajag iesmērēt vēdera apakša daļu 3-4 vakarā pēc kārtas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru