Neliels padoms: Saimnieces, bez vilcināšanās, lejiet ārā ananāsu sulu!

Neliels padoms – saimnieces, bez vilcināšanās lejiet ārā ananāsu sulu! Un lūk, te ir iemesls, kāpēc:

Es zinu vienu vienkāršu, salātu ar šķiņķi, recepti. Un šeit kā reiz ir palicis šķiņķis – neviens to neēd. Domāju, jāuztaisa pārmaiņas pēc. Salātiem nepieciešami ananāsi. Atvēru burku, izņēmu augli, pāri palika sula. Dzert negribas, liet ārā arī žēl.

LASI VĒL: Piecas bērnības psiholoģiskās traumas, kuras nedrīkst ignorēt

Es zinu vienu kēksiņu recepti, tajā tiek izmantota sula – ananāsu vai apelsīnu. Es uztaisīju kēksiņus, tiem kaut kādu iemeslu dēļ, no olām nepieciešami tikai dzeltenumi. Baltumi palika. Žēl mest ārā, uzglabāt ilgi arī nevar, vienalga, galu galā es tos izmetīšu. Padomāju, ka var uztaisīt bezē. Nekas sarežģīts. Bezē klāt sarīvēju citrona miziņu. Palika citrons bez mizas. Ja to šeit neizmantošu, tad tas noteikti izžūs!

Nu, citrons ir viegli izmantojams. No tā sanāks lieliska mērce salātiem. Salātiem piegriezu pusi sīpola. Mājā ir tikai lielas sīpolgalvas! Palika puse – ko ar to iesākt? Es nolēmu uztaisīt tomātu mērci, ko varēs ēst ar spageti, vairs nebija nekā cita, ko apcept kopā ar sīpoliem. Atvēru tomātu pastas burku, izlietoju pusi. Un ko, lai dara ar otru pusi? Aizmirsīšu, ka tā stāv ledusskapī, bet bez konservantiem tā sabojāsies.5

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru