Mājas attīrīšana: slaukām prom slimības, neveiksmes un tenkas

Mājas ir spēka un aizsardzības vieta, kas pasargā no nedraudzīgās ārpasaules. Sev tuvajās sienās ikviens var uzlādēties ar spēku un papildināt enerģijas rezerves, bet dažreiz mūsu mājās iekļūst negatīva enerģija, kas ir jālikvidē.

Jūs varat paši saviem spēkiem pasargāt savu māju no nepatikšanām, padzīt slimības un neļaut iekļūt mājās ļaudīm, kas vēl ļaunu. Pateicoties pārbaudītiem rituāliem, ikviens varēs veikt savas mājas attīrīšanu, atbrīvojoties no tenkām, neveiksmēm un pat slimībām. Dailyhoro.ru eksperti iesaka atbildīgi rīkoties, brīdī, kad veiksiet savas dzīves vietas enerģētisko attīrīšanu, lai mājā nebūtu vietas negatīvām lietām.

LASI VĒL: Piecas bērnības psiholoģiskās traumas, kuras nedrīkst ignorēt

Kā attīrīt māju no slimībām? Lai tiktu galā ar saaukstēšanos un vīrusu slimībām, palīdzēs ne tikai visaptveroša tīrīšana un higiēnas pasākumi. Ar vienkārša, bet efektīva rituāla palīdzību būs iespējams tikt galā ar slimībām, arī ar tām, kuras uzsūtījuši nelabvēļi. Lai to izdarītu, paņemiet nelielu pirts slotiņu, iemērciet to fizioloģiskajā šķīdumā, nosusiniet to un izslaukiet ar to visu māju, nepalaižot garām nevienu stūri. Slaucīšanas laikā jums jāsaka šie vārdi: “Slimības no mājām slauku prom, dzenu ārā ļaunumu no katra stūra. Lai arī kurš ienesis mājās šo kaiti, atbrīvošos no visa. Mana māja ir mans cietoksnis, mana māja ir mans spēks. Tā tam būs būt.”

Visus atkritumus ievieto atsevišķā maisā un nes prom tālāk no mājas, bet pirts slotu rūpīgi nomazgā ar tekošu ūdeni un atstāj nožūt. Pēc tam slotai uzsien sarkanu un zaļu lentīti, liek pie mājas ārdurvīm ar zariem uz augšu un saka šādus vārdus: “Nebūt manā mājā slimībām, nebūt maniem ģimenes locekļiem slimiem.”

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru