Nekad nebūtu iedomājusies, ka vienas dienas laikā šis produkts spēs uzlabot manu veselību!

Tas ir pats veselīgākais, ko no rīta varat izdarīt!

Mūsu veselība ir atkarīga no daudz un dažādiem faktoriem, taču uzturs ir viens no galvenajiem.

Uzturs – viens no svarīgākajiem labas veselības elementiem. Ja netiek ievērots pareizs uzturs, mūsu organisms nejutīsies komfortabli, jo tam netiks nodrošināts viss nepieciešamais pilnvērtīgam darbam.

LASI VĒL: NĒ rudens depresijai! Šie 10 produkti pilnībā aizstās tev antidepresantus

Šodien mēs mazliet parunāsim par kādu ļoti veselīgu produktu jūsu organismam, proti, par mandelēm! Vai jūs zinājāt, ka mandeles ir ārkārtīgi veselīgas? Ja nē, tad ir pienācis īstais laiks iekļaut tās savā uzturā.

Kādus labumus iespējams iegūt, katru dienu uzturā lietojot mandeles?

Tiek aizsargāta sirds. Ja pa nakti atstāsiet četras mandeles mērcēties ūdenī, bet no rīta tās apēdīsiet, pasargāsiet savu sirdi no dažādām kaitēm un slimībām. Mandelēs esošais kālijs un olbaltumvielas spēj paveikt visīstākos brīnumus!

Palielināsies enerģijas daudzums. Izrādās, ka mandeles ir viens liels enerģijas avots. Jūs jutīsieties svaigi un pārpildīti ar enerģiju – tas viss tad, ja uzturā lietosiet vien pāris mandeles.

Samazināsies holesterīna līmenis. Mandelēs esošais E vitamīns palīdz samazināt kaitīgā holesterīna daudzumu asinīs, tādā veidā novēršot dažādus sirds saslimšanas riskus.

Uzlabosies jūsu smadzeņu veselība. Mandelēs esošās barības vielas, kā L-karnitīns un riboflavīns, paaugstina jūsu smadzeņu darbības spējas, pasargājot tādā veidā no kognitīvām slimībām.

Nostipriniet savus kaulus. Šajos riekstos esošais augstais kālija daudzums nostiprinās arī jūsu kaulus un padarīs tos daudz veselīgākus.

Normalizēsies asinsspiediens. Mēs jau paguvām pieminēt, ka mandeles palīdz regulēt holesterīna līmeni, kas, savukārt, palīdz regulēt arī asinsspiedienu. Tieši tāpēc mandeles ieteicams ēst tiem cilvēkiem, kam ir augsts asinsspiediens.

Novērsīs resnās zarnas vēža riskus. Viena no mandeļu vislabākajām īpašībām ir tā, ka šie rieksti var palīdzēs novērst vēža šūnu rašanos, īpaši resnās zarnas vēzi.

Lūk, kā pareizi jālieto uzturā mandeles!

Nopērciet mandeles un četrus riekstiņus ielieciet glāzē ūdens. Pārliecinieties, lai mandeles atrastos ūdenī kārtīgi. Ūdeni no rīta izdzeriet un mandeles apēdiet. Jūs teju uzreiz izjutīsiet visas augstāk tekstā uzskaitītās labvēlīgās īpašības.

LASI VĒL: 5 bērnu kārumiņi, kas var izraisīt vēzi un ir naftu saturoši produkti

Neaizmirstiet par šo pastāstīt arī saviem draugiem!

Avots: zacep.com 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru