Jaunas krievu tautības sievietes līķi čemodānā izmeta ārā viņas pašas miesīgā māte (18+)

Visi plašsaziņas līdzekļi bija sacēluši lielu ažiotāžu par Itālijā atrasto krievu tautības sievietes līķi, kas bija ielikts čemodānā. Itālijas varas iestāžu pārstāvji apgalvoja, ka sievietes līķi, kas tika ievietots čemodānā, ostas kanālā izmeta ārā viņas miesīgā māte, kas Itālijā strādāja par auklīti. Mirušās māte ir 48 gadus veca sieviete no Krievijas, Maskavas.

LASI VĒL: “Kā es dzīvoju ar alkoholiķi” : reāls un ļoti briesmīgs kādas mūsu lasītājas stāsts

Itālijas policijas pārstāvji apgalvo, ka krievu tautības sieviete nav nogalinājusi savu meitu – viņa esot mirusi no organisma pārpūles un spēka izsīkumiem. Māte izvēlējās veikt šādu soli aiz lielajām bēdām un tādēļ, ka esot bijusi emocionāli sagrauta. Pēc meitas nāves māte vairākas dienas viņas līķi turējusi pie sevis mājās, jo nav spējusi no meitas atvadīties.

Tiek vēstīts, ka čemodāns ar sievietes līķi tika atrasts 25. martā. Dienu pirms šī atgadījuma meitenes māte bija atgriezusies atpakaļ Krievijā. Tur viņa kādam no pazīstamajiem atzinās izdarītajā, kurš nespēja šo negadījumu noklusēt, tādēļ par to ziņoja Itālijas varas iestādēm.

LASI VĒL: Stāsts par kādu vecu, gudru vecenīti, kura nevienam neļāva sev atnest maizi

Un ko jūs domājat par šādu mātes rīcību?

Dalieties ar savām domām komentāros!

Avots: formulalubvi.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru