“Negaidīts pavērsiens kroņa mantošanā!” : Elizabete II ļoti pārsteidza ar mantinieka izvēli, jo īpaši princi Čārlzu

Lielbritānijas Karaliene Elizabete II ir izlēmusi, kurš būs viņas mantinieks. Oficiālas informācijas par šo tematu nav, bet jaunumi ienākuši no uzticamiem ziņu avotiem. Šis lēmums burtiski satriecis viņas dēlu princi Čārlzu, jo kronis nav apsolīts viņam.

LASI VĒL: Tie, kuri apspriež Meganas Mārklas kāzu kleitu, vienkārši nav redzējuši šos šedevrus

Tad, kurš gan mantos troni? Karalienes vecākais mazdēls princis Viljams un viņa sieva Keita.

Tieši uz viņu galvām Elizabete, kā tiek runāts, uzliks kroni. Tiek apgalvots, ka 92 gadus vecā karalieni ir pasaukusi pie sevis uz Bekingemas pili princi Čārlzu un paziņojusi viņam šos jaunumus.

Karalienes lēmums tiks oficiāli noformēts nākošajā gadā, runā galmam pietuvinātas personas. Bet līdz tam laikam princis Čārlzs nebūs nekur pat tuvumā, vai ari māte pakļauj viņu izdzīšanai.

“Karaliene izmeta pa logu protokolu un šokēja visus, kuri gaidīja Čārlza kronēšanu”, – tiek runāts galma aprindās.

Galmā sačukstas, ka karaliene vienmēr ir jutusi, ka princim Čārlazam trūkst īstas karliskas sajūtas. Tā, ziņotāji atzīmē, ka viņš  “cilvēkos ir neveikls un viņam nepiemīt sociālā graciozitāte, kas nepieciešama britu troņa mantiniekam”.

Turklāt Čārlzs izrādījās ierauts skandālos, ko māte uzskatīja par nepiedodamiem. Tā viņš draudzējās ar kādu Veinu Domenti, kurš tika notiesāts par 15 gadus vecas meitenes izvarošanu un citiem seksuālas dabas noziegumiem.

Turklāt karalieni šokēja tas, ka kaut kāds 52 gadus vecs austrālietis Saimons Dorante-Dejs paziņoja, ka ir prinča Čārlza un Kamillas Pārkeras-Boulzas “mīlas auglis”. Tas bija pēdējais piliens, pēc kura Elizabete II pieņēma lēmumu nekronēt savu dēlu.

No otras puses princis Viljams demonstrē disciplīnu, kas atbilst topošā monarha uzvedībai. Londonā runā, ka viņš ir daudz labāks mantinieks, nekā viņa tēvs.

Bet, kas attiecas uz hercogieni Keitu, tad viņa ir daudz populārāka par savu vīru. Bekingemas pilī baumo, ka “Keita var kļūt par lielisku karalieni”.

Elizabete II acīmredzot gatavojas oficiālai, bet pagaidām slepenai ceremonijai, kurā nodos troni savam mazdēlam princim Viljamam. Tāds lēmums atbrīvos viņai rokas, lai viņa sekotu līdzi savam 97 gadus vecajam vīram princim Filipam.

Kā zināms, viņa nesenā autoavārija (17. janvārī) un tās sekas satrieca karalieni. Sabiedrības spiediena vadīts princis Filips uzrakstīja vēstuli katastrofas upurim Emmai Feiruezer, kurai tika lauzta roka.

LASI VĒL: Žurnālisti uzraka, ko Megana Mārkla pirms 4 gadiem rakstīja par Keitu Midltoni

Avārija notika netālu no karaliskā īpašuma Sandringema Norfolkā. Savā vēstulē princis Filips izteica nožēlu un līdzcietību, un atzina savu vainu šajā katastrofā.

Viņš arī paskaidroja, ka tika apžilbināts no zemās ziemas saules, un tas viņam neļāva nokontrolēt situāciju uz ceļa. Kā runā Bekingemas pils aprindās, karaliene un viņas vīrs ir pārāk veci, lai brauktu ar mašīnu un pildītu savus “valsts un nacionālos pienākumus”.

“Viņiem ir pienācis laiks mierīgi izbaudīt vecumdienas kādā no saviem īpašumiem”, – uzskata pietuvinātās personas.

Tā kā tronis tiks viņa dēlam, 70 gadus vecais princis Čārlzs savāks, kā teikt, savas mantiņas un būs spiets pakļauties mātes pavēlei. Pietuvinātās personas uzsver, ka “Elizabete ir karalieni, tāpēc viņam ir viņai jāpakļaujas, bet aiz slēgtām durvīm viņš uzvedas kā spītīgs skolnieks”.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru