Jaunā māmiņa konkrēti paskaidroja, kāpēc nevajag apciemot jaundzimušo. Lūdzu, ieklausieties!

Bērna piedzimšana – tas ir nozīmīgs notikumus ne tikai vecākiem. Jaundzimušie vectētiņi un vecmāmiņas, onkuļi un tantes un vēl citi daudzi radinieki un draugi saskrien apskatīt ģimenes pieaugumu.

Bet šajā haosā viņi bieži aizmirst par to, kuram cilvēkam visvairāk ir vajadzīgas rūpes: par mammu. Un mammām nenākas viegli.

Keitija Boumena, dvīņu un viņu vecākās māsas mamma, nesen uzrakstīja aizkustinošu rakstu par to, cik svarīgi mātei ir ļaut atpūsties pēc dzemdībām.

LASI VĒL: Vīrs nofotografēja savu jaundzimušo meitiņu un sievu, bet pēc 8 stundām sieviete kļuva par donoru 50 cilvēkiem

Obligāti izlasiet šo:

Bilde patiešām aizstāj tūkstošiem vārdu.

Tā esmu es aptuveni diennakti pēc vecākās meitas piedzimšanas. Man nav ne jausmas, kurš fotografēja, bet domāju, ka pēc mana skata ir skaidrs, kā es jūtos.

1–2 dienas. Vai tiešām es prasu par daudz?

Ļaujiet jaunizceptajai mammai 1- 2 dienas, lai viņa apzinātos faktu, ka no viņas ķermeņa nupat ir izlīdis maziņš cilvēciņš. 1 – 2 dienas, lai beidzot ieietu dušā un nomazgātu no sevis sviedrus un asinis. 1-2 dienas, lai pārvarētu sāpes krūtīs un iemācītos barot ar krūti. 1-2 dienas, lai pacenstos kaut nedaudz pagulēt, jo viņa ir pilnībā izmocīta.

Pirms uzsākt jauno dzīvi kā mātei, tev nupat nācās piedzīvot vienu no mokošākajiem, nogurdinošākajiem un prātam neaptveramākiem periodiem dzīvē – kontrakcijas. Vai tiešām visi ir aizmirsuši, cik grūti tas ir gan emocionāli, gan fiziski? Vismazāk šajā brīdi tev gribas, lai viss pūlis pie tevis atsperas uz palātu, dodot mazuli no vienām rokām uz citām, kamēr tu vēl pati nemaz neesi atguvusies.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru