Žurnālisti uzraka, ko Megana Mārkla pirms 4 gadiem rakstīja par Keitu Midltoni

Jau tajā dienā, kad Megena Markla bija pasludināta par prinča Harija oficiālu draudzeni, karaliskās ģimenes fani zīlēja, kā viņa sadzīvos kopā ar Keitu Midltoni. Šodien par karalisko vedeklu attiecībām klīst daudz baumas. Kembridžas un Saseksas hercogienes sabiedrībā vienmēr ir laipnas un viena par otru runā tikai labu.

Daudzi tenkotāji ir gatavi apzvērēt, ka meitenes patiesībā slepus cīnās par vietu karaliskajā namā. Cilvēki šaubās, vai ambiciozā Megana ir apmierināta ar hercogienes titulu un “rezerves” prinča sievas statusu. Keita, pēc dažu domām, lieliski saprot par iespējamu apdraudējumu no sāncenses puses  un ir gatava atvairīt jebkuru bijušās aktrises triecienu.

Vai tā tiešām ir? Žurnālisti domā citādi. Atgādinām, ka pirms Megana kļuva par hercogieni, viņai bija vairāki populāri blogi sociālajos tīklos, kurus pēc tam nācās izdzēst.

Tikai internetā nekas nepazūd bez pēdām. Speciālisti ir uzrakuši pirms 4 gadiem veiktus ierakstus, kurus Megana rakstījusi savu viedokli par Keitas un Viljama kāzām.

Ieraksts blogā

Spriežot pēc rakstītā blogā, skaistule Megana apbrīnoja Keitu Midltoni. Tas, kā tika pasniegta laulības ceremonija, noveda meiteni pilnīgā sajūsmā.

“Pieaugušas sievietes bieži atgriežas pie savām bērnišķīgajām fantāzijām, kurās viņas sapņoja kļūt par princesēm. Visa pasaule apspriež Keitas kāzas, tas visiem ir interesanti, un diez vai šādai diskusijai pienāks gals”, – Megana filozofiski secina.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru