“Negaidīts pavērsiens kroņa mantošanā!” : Elizabete II ļoti pārsteidza ar mantinieka izvēli, jo īpaši princi Čārlzu

Karalieni Elizabete ir pavēlējusi savam dēlam un viņa sievai Kamillai apmesties kaut kur ārpus Anglijas. Piemēram, Šveicē vai Rumānijā, kur karaliskajai ģimenei ir nekustamais īpašums.

Čārlzu vēl vairāk satrieca tas, ka māte viņu atraidīja par labu viņa paša dēlam, kurš arvien vairāk pēc ārējā izskata atgādina savu māti princesi Diānu. Visu savu dzīvi Čārlzs dzīvoja, ticot, ka viņš būs nākošais, kurš kāps tronī, un jau pildīja dažus karaliskos pienākumus.

“Princis Čārlzs ļoti sāpīgi uztvēra mātes lēmumu, un arī viņa sieva Kamilla diez vai ir laimīga” – runā Bekingemas pils ilggadējie iemītnieki.

Iepriekš kļuva zināms, ka Elizbetes II mazdēli pavisam drīz dalīs karalisko galmu. Prinčiem Viljamam un Harijam ir jāizlemj, kurš no galma personāla paliek Kensingtonas pilī, bet kurš pārceļas uz Vindzoru uz Frogmoras kotedžu kopā ar Meganu Mārklu. Turklāt Elizabetes II mazdēliem nāksies sadalīt arī savus oficiālos pienākumus.

LASI VĒL: Tie, kuri apspriež Meganas Mārklas kāzu kleitu, vienkārši nav redzējuši šos šedevrus

Tāpat Elizabetes II vīru nolēma nesodīt par CSN. Lielbritānijas karaliskais prokurora dienests nolēma neveikt nekādas turpmākas rīcības attiecībā pret karalienes Elizabetes II vīru princi Filipu, kurš nesen kļuva par vainīgo CSN. “Mēs ņēmām vērā visus apstākļus šajā lietā, tajā skaitā vainas pakāpi, vadītāja vecumu un autovadītāja tiesību nokārtošanu”, – paziņojis vecākais Austrumanglijas prokurors Kriss Longs.

Iespējams, ka viens no iemesliem, kas nespēlēja par labu Čārlzam bija pavisam nesenā viņa sievas Kamillas neadekvātā rīcība:

Prinča Čārzla sieva Kamilla pārlieku daudz iedzēra un metās virsū karalienei Elizabetei II. Saskaņā ar NewIdea informāciju, incidents notika pie ģimenes pusdienām skotijas pilī Balmoral janvārī. Žurnālisti ziņo, ka sieviete aktīvi jauca džinu ar toniku un vīnu, pēc kā kļuva “pārāk skaļa un neciešama”. Vīramāte ieraudzīja tādu vedeklas uzvedību un viņu par to sarāja.

Kornvolas hercogiene sāka kliegt uz karalieni, pārmetot viņai par to, ka viņa atļauj savam vīram Filipam braukt ar mašīnu vienam (kā rakstīja laikraksti, 97 gadus vecais Edinburgas hercogs nokļuva avārijā). Tālāk vēl: viņa pārmeta karalienei, ka viņa ļauj savam mazdēlam Harijam būt savas sievas Meganas “pavadā”.

Žurnālistu informācijas avoti apgalvo, ka Kamilla aplēja Viņas Augstību ar sarkano vīnu un saplēsa karalienes pērļu kaklarotu. Sievu un māti izšķīra princis Čārlzs. Lai nomierinātu piedzērušos hercogieni, tika izsaukta apsardze. Kamillu aiznesa uz viņai atvēlēto viesu istabu, lai viņa tur nomierinātos. Pēc tāda nekaraliska iznāciena hercogienei ir aizliegts apmeklēt ģimenes pasākumus un sazināties ar karalieni.

LASI VĒL: Visās Čārlza un Diānas fotogrāfijās ir kaut kas dīvains. Jūs noteikti to nemaz nepamanījāt

“Šis briesmīgais incidents satrieca karalieni līdz sirds dziļumiem. Viņa nekad nebija tikusi pakļaut fiziskiem uzbrukumiem. Un viņa zvērēja, ka vairs nekad neļaus sevi tādiem pakļaut…Viņa nevēlas dzirdēt nekādus attaisnojumus. Un viņa uzstāj, ka “Kamillas uzbrukums kronim ir nepiedodams”, – paziņo informators.

Pati Kamilla apgalvo, ka neatceras notiekošo. Un ka tamlīdzīgu rezultātu varēja izraisīt tas, ka viņa dzēra alkoholiskus dzērienus savienojumā ar zālēm, kuras lieto.

avots: zhenray.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru