Mikroviļņu krāsns viltības

Mikroviļņu krāsns ir kļuvusi par uzticamu palīgu mūsdienu saimniecēm. Turklāt,  tās dažkārt neizmanto visas krāsns funkcijas. Piekaltēt sausiņus, pagatavot mājas čipsus, izkausēt šokolādi, izcept kukurūzu nenotīrot no lapām, nodezinficēt virtuves sūkļus — ko tik nav izdomājuši, lai ietaupītu laiku un spēkus virtuvē.

LASI VĒL: Burku sterilizēšana elektriskajā vai gāzes plītī, kā arī mikroviļņu krāsnī – cik minūtes, kāda temperatūra. Labs padoms saimniecēm!

Pastāstīsim vēl par 2 viltībām ar mikroviļņu krāsni, uzzinot par kurām jūs tās izmantosiet vienmēr.

Burku sterilizācija

Ātri nosterilizēt bankas — nav nekā vienkāršāka! Izmazgājiet burkas ar sodu un pierlejiet ar, apmēram 20 ml tīra ūdens. Ievietojiet burkas ar ūdeni mikroviļņu krāsnī un ieslēdziet aparātu uz pilnu jaudu. Parasti pietiek 2 – 3 minūtes, lai šķidrums būtu pilnībā izzudis: tā ir zīme, ka lieta veiksmīgi izdarīta.

Jāizņem burkas ārā no krāsns ar īpašu piesardzību: stikls būs pārāk karsts — iespējams iegūt stipru apdegumu.

Kāpostu lapu vārīšana

Mana ģimene ļoti priecājas, kad es gatavoju kāpostu tīteņus. Agrāk tas bija sarežģīts process: kāpostus jānovāra līdz vajadzīgam stāvoklim, tad rūpīgi jāatdala lapas, lai lapas nesabojātu… Tagad, sagatavot kāpostu lapas priekš tīteņiem, man nav  problēmas: es vienkārši ielieku visu kāpostgalvu mikroviļņu krāsnī,  un ieslēdzu ierīci uz vidējās jaudas. Gatavoju kāpostu 10 – 15 minūtes, periodiski to pagrozot.

LASI VĒL: Četri mīti par mikroviļņu krāsi, kuriem mēs joprojām ticam

Mana mamma, ieraugot šos manevrus, nespēja novaldīt prieka sauciens. Padalieties ar tiem, arī jūs ar saviem tuvākajiem!

Avots: all-4-woman.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru