Vangas padomi veiksmei, naudai un labklājībai

Šos ieteikumus Vanga deva visiem, kas griezās pie viņas pēc palīdzības.

Bulgārijas gaišreģes Vangas padomi — tas ir liels gudrības un zināšanu avots, kas palīdz piesaistīt veiksmi un laimi. Viņa savus ieteikumus, nepaturēja pie sevis, bet ieteica visiem, kas to lūdza.

LASI VĒL: Sliktas pazīmes: kad un kāpēc nedrīkst skatīties pa logu

Vienkāršas darbības un sadzīves lietas, taču veiktas apzināti un ar apdomu, palīdzēs vieglāk  uzlabot dzīvi, un padarīt pasauli krāšņāku un  labvēlīgāku.

Ja vēlaties pasargāt māju no nevēlamiem viesiem un tumšiem spēkiem, pakariet krustu virs ieejas durvīm un uz krusta plūškoka zarus.

Ja gribat pavadīt jauno dienu veiksmīgi, no rīta izkāpjot no gultas, uzvelkat vispirms labās kājas čibu, tad kreisās kājas čību. Nekad neeklējiet otru čību, ja pirmā jau kājā. Vispirms atrodiet abas, un tikai tad uzvelkat abas.

Ja gribat pievilināt veiksmi, naudu un veselību,  jaunā mēnesī pārkārtojat mēbeles. Pārmaiņas uz labo pusi neliks sevi ilgi gaidīt.

Nedrīkst atstāt uz galda neapēstus maizes gabalus — jūs atstājat savu spēku un veselību. Tāpat nevajadzētu izmest maizi, pat sabojātu. Labāk izbarojiet to putniem vai dzīvniekiem.

Ja dzīvē sākusies melnā josla, uzberat visā mājā uz palodzēm sāls strīpas. Viņa uzsūks sevī visas jūsu neveiksmes. Kad situācija nokārtosies, noslaukat sāli un izmetat to uz ielas.

Ēdiena pagatavošanas laikā nedrīkst lamāties, un arī domāt par sliktu. Visas negatīvās emocijas paliks ēdienā, un tas varētu piesaistīt neveiksmes un slimības.

Tiem, kuri vēlējās piesaistīt naudu, pareģe Vanga ieteica nēsāt makā zaļo kvarcu vai tirkīzu .

Ja telpā ar spoguli, kāds ilgi slimojis, vai šajā telpā notika kāda nelaime, vai pat kāds ir miris, spoguli vajag nomazgāt ar svēto ūdeni.

Nekad neatstājat nazi maizē — tas novedīs pie nabadzības.

LASI VĒL: Viena svece spēj izpildīt jūsu kvēlāko vēlēšanos. Metode no populārā Maga

Visu mūžu gaišreģe no Bulgārijas palīdzēja simtiem grūtībās nonākušiem. Taču pat pēc nāves Vangas pareģošanas padomi palīdz izvairīties no nepatikšanām un dziļāk izzināt apkārtējo pasauli.

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru