Mēness kalendārs augustam: frizūras un matu krāsošana, labvēlīgākās dienas manikīram

Vasara lēnām sāk iet uz beigām, daudzi atgriežas no atvaļinājumiem, bet tik pat daudziem, iespējams, tikai tagad tas sākas.

Lai vai kā – tas nav iemesls, lai pēdējā vasaras mēnesī atslābtu. Sargājiet sevi no tiešiem saules stariem, bet pirms kosmētisko procedūru veikšanas noteikti ielūkojieties Mēness kalendārā, kas paredzēts matu griezumiem, matu krāsošanai un manikīram 2017. gada augustā.

Kad augustā vislabāk apgriezt matus?

Vasara ir kā neliela atsevišķa dzīve, tādēļ nav brīnums, ka daudzi no mums vēlas kardināli mainīt savu dzīvi, tajā skaitā arī ārējo izskatu. Imidža maiņai visātrākais un visvieglākais risinājums ir matu griezums.

Augustā vispiemērotākais laiks, kad griezt matus, ir Mēness labvēlīgās ietekmes datumi (no 1. līdz 6. augustam, kā arī no 22. līdz 31. augustam). Ja vēlaties, lai pēc tam jūsu mati augtu daudz ātrāk, tad ieteicams tos griezt tieši šajos laika periodos. Mēnesim dilstot (no 8. augusta līdz 20. augustam), nenozīmē, ka nedrīkst griezt matus. Šajā laikā griezti mati vienkārši ataugs daudz lēnāk, taču šajā laikā griezti mati nostiprinās saknes.

Labvēlīgie matu griešanas datumi augustā: 1, 2, 3, 4, 5, 9, 10, 11, 12, 13, 17, 18, 19, 23, 24, 25, 26, 27, 28 un 31.

Krāsošana un citas procedūras jūsu matiem augustā

Saule un sālītais jūras ūdens – jūsu skaisto matu lielākais ienaidnieks. Matu krāsa ar laiku izmazgājas un izbalē, tādēļ matu kopšanas procedūras vasarā ir neizbēgams process, turklāt nav svarīgi – pirms vai jau pēc atvaļinājuma.

Ir pamanīts, ka mati daudz ilgāk spēj noturēt toni, ja tie tiek krāsoti augošā Mēnesī (no 1. augusta līdz 6. augustam, kā arī no 22. līdz 31. augustam). Taču, kad Mēness atrodas Lauvas zvaigznājā (20., 21. augustā), turklāt vasarā, labāk ir būt uzmanīgām ar krāsvielām un ķīmiskajiem matu kopšanas līdzekļiem.

Vislabākie datumi, kas paredzēti matu nostiprināšanai un dažādām procedūrām – kad Mēness atrodas Mežāža zīmē (5. un 6. augustā), Vērša zīmē (14. un 15. augustā), Jaunavas zīmē (22., 23. un 24. augustā). Šī gada augustā ir arī dienas, kurās vajadzētu atteikties no jebkādām matu procedūrām – laikā, kad Mēness atrodas Auna zīmē (11., 12. un 13. augusts). Šajās dienās galva un tās āda ir īpaši jutīga pret jebkādām agresīvām darbībām.

Neskatoties uz profesionālo matu kopšanu, vasaras laikā noteikti neaizmirstiet par saules aizsargājošiem līdzekļiem arī matiem, termoaizsardzību, kā arī galvassegu.

Matu krāsošanai labvēlīgie datumi augustā: 5, 6, 14, 15, 17, 18, 19, 22, 23, 24, 25, 26 un 31.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru