Mēness kalendārs augustam: frizūras un matu krāsošana, labvēlīgākās dienas manikīram

Kad augustā labāk griezt nagus un taisīt manikīru?

Manikīra un pedikīra procedūras būs aktuālas vienmēr, jo īpaši aktuālas tās ir vasarā, kad mūsu rokas un kājas bieži ir redzamas. Tā kā jau izsenis ir zināms, ka naga plātne ir cieši saistīta ar cilvēka enerģētiku, ir jāizvēlas arī pienācīgs laiks, kad ar to strādāt.

Nav ieteicams veikt manikīru dienās, kad Mēness atrodas Dvīņu zīmē (16. un 17. augustā), Zivju zīmē (9. un 10. augustā). Ja vēlaties nostiprināt naga plātni, manikīra un pedikīra procedūras ieteicams veikt tad, kad Mēness atrodas Mežāža zīmē (5. un 6. augustā).

Ja runa ir par enerģētisko skata punktu, tad tiem, kas vēlas tuvākajā laikā realizēt savas ieceres un plānus, ieteicams nagu procedūras veikt augusta pirmajā pusē. Lūk, sākot ar 15. augustu nav pats piemērotākais laiks nagu griešanai, jo pastāv draudi izjaukt enerģētisko līdzsvaru, tādējādi sabojājot attiecības ar apkārtējiem.

Labvēlīgās dienas manikīra un pedikīra veikšanai augustā: 1, 3, 3, 5, 8, 10, 11, 14, 25, 27, 28, 30.

Kosmētiskās procedūras augustā

Pēdējā vasaras mēnesī dāmām parasti gribas izskatīties patiešām skaistām. Ir daudzas skaistumkopšanas procedūras, kuras iespējams veikt mājās, taču, ja vēlaties ko ekstravagantu, tad būs jādodas uz skaistumkopšanas saloniem.

Augošā Mēnesī (no 1. augusta līdz 6. augustam, kā arī no 22. līdz 31. augustam) jebkuras procedūras būs jums labvēlīgas. Varat veikt vieglus pīlingus, barojošas procedūras, ādas mitrināšanu un atjaunošanu, kā arī daudz ko citu. Tāpat vasarā ir labi un pat ieteicams doties uz saunu, veikt sejas masāžas. Pirms šīm procedūrām noteikti veiciet trīs dienu ķermeņa attīrīšanas procesu. Vispiemērotākie datumi ķermeņa kopšanai: 3, 6, 8, 9, 11, 15, 17, 23, 25, 26, 28 un 30. Pirms pilnmēness, Mēness un Saules aptumsuma (7. un 21. augusts) no nopietnām kosmētiskām procedūrām labāk atteikties.

Labvēlīgas dienas ķermeņa un sejas kopšanas kosmētiskajām procedūrām augustā: 2, 3, 6, 8, 9, 10, 11, 13, 15, 16, 18, 19, 20, 22, 27, 28, 29, 30 un 31.

Operācijas augustā

Šī gada augustā nav neviena diena, kas būtu nepiemērota jebkādu operāciju veikšanai. Vislabāk pieteikties operācijām tad, kad Mēness dilst (laikā no 8. līdz 20. augustam), taču ar iejaukšanos dažādos orgānos gan vajadzētu būt mazliet uzmanīgākiem.

Ieteicams 18. un 19. augustā izvairīties no kuņģa operācijām, bet 13. un 14. augustā ieteicams pasargāt savu kaklu. Viskritiskākā skaitās pilnmēness diena (7. augustā) un 15. augusts – šajās dienās vislabāk atteikties no operācijām pilnībā.

Tā kā pēdējā vasaras mēnesī Venēra nav ieņēmusi pozitīvu nostāju, ieteicams šajā laikā atteikties no plastiskajām operācijām. Jo īpaši nav ieteicams veikt krūšu plastiskās operācijas, jo Venēra pāriet Vēža zīmē, padarot krūtis par daudz jutīgāku un vairāk ievainojamu orgānu. Ir tikai pāris dienas augustā, kad var veikt plastiskās operācijas: 9. un 18. augusts, taču arī šajās dienās pastāv risks, ka anestēzija var nesniegt vēlamo rezultātu.

Avots: hochu.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru