Meitenes vēders pēc dzemdībām sāka augt. Atgriezuši vēderu, ārsti apstulba

134 gadus vecā Pēterburgas iedzīvotāja Jūlija Selina, skaista, jauna un pieredzējusi mamma, ar nepacietību gaidīja sava otrā mazulīša dzemdību. Gāja jau devītais mēnesis, un mazais Dima ļoti steidzās ienākt šajā pasaulē.

2Jūlija dzemdēt sāka pati, bet, ieraudzījuši bērna pozu dzemdē, ārsti bija spiesti veikt ķeizargriezienu. Jaunajai māmiņai pat prātā neienāca, ka tieši šis mediķu lēmums pēc  mēneša pamatīgi izmainīs viņas dzīvi.

3Dima nebeidza priecēt savus vecākus – brašulis piedzima spēcīgs un vesels. Jūlijas stāvoklis gan pasliktinājās. “Vēders kļuva pat lielāks, nekā man bija devītajā mēnesī. Katra kustība izraisīja asas sāpes. Domāju, ka operācija pie vainas, – stāsta meitene. – Pēc tam nevarēju sēdēt. Sāpes bija tādas, ka gribējās kliegt”. Situācijas nopietnība kļuva kritiska, bet daudzu slimnīcu ārsi ar biedējošu bezatbildību visu norakstīja uz nesen veikto operāciju, hematomu un “visādām sieviešu padarīšanām”, vienaldzīgi kratot galvu un novēršoties. Tikai divu bērnu jaunajai mātei gan joki nebija ne prātā.

4Kļuva sliktāk. Griezīgās sāpes pastiprinājās, sākās drudzis. “Es sapratu, ka, ja vilkšu garumā, mani bērni var palikt bez mātes” – stāsta meitene, kas paredzēja pati savu bojāeju. Pēc 24 agonijas pilnām dienām “ātrā palīdzība” beidzot aizveda Jūliju uz Kara Medicīnas akadēmiju, kuras ārsti, par laimi, izrādījās kompetentāki. Pirmajā USG jau mediķi atklāja, ka meitenes vēderā ir sakrājies milzīgs daudzums ar šķidrumu un… svešķermeni!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru