100 gramos produkta vien 143 kCal!
Sastāvdaļas:
500 g vistas maltās gaļas
1 sīpols
2 ēdamkarotes mannā
1 saldskābs ābols
2 ēdamkarotes dabīgā jogurta
100 g siera ar zemu tauku saturu
2 tējkarotes sinepju sēklu
sāls un pipari pēc garšas
LASI VĒL: Ja uz vistas gaļas ir tādas baltas svītras – nepērciet to!
Pagatavošana:
Vistas malto gaļu sajauciet kopā ar sarīvētu ābolu un smalki sagrieztu sīpolu. Masai klāt pievienojiet mannā, sāli un piparus. Ļaujiet, lai mannā uzbriest vismaz divas stundas.
Sajauciet jogurtu kopā ar sinepēm, pievienojiet klāt sāli un piparus. Lieciet iegūto masu speciālajās kēksiņu veidnēs un 20 minūtes cepiet 200 grādu temperatūrā. Pēc norādītā laika pa virsu gaļai uzlejiet maisījumu un pāri pārberiet sieru. Lieciet visu atpakaļ cepeškrāsnī un cepiet vēl apmēram 15 minūtes.
Labu apetīti!
Jums noderēja mūsu raksts? Tad noteikti dalieties arī ar citiem lasītājiem!
Nifiga nevar saprast…:-(Peec noraadiitaa laika uzliet maisiijumu….???Kaadu??Peec kaada laika…Sviests ne recepte