Mati mums doti ne tikai skaistumam. Ir ticējums: nogriezt matus nozīmē mainīt visu savu dzīvi! Tagad svētdien frizētavā kāju nesperiet!

Mati – tie ir jāsargā. Tie diezgan lēni aug. Turklāt tie pilda ne tikai estētisku funkciju un ir mums doti ne tikai skaistumam. Tie ir arī dabīgas cilvēka organisma antenas.

Tās vada telpas neredzamo dzīves spēku uz ķermeni. Ir kāda leģenda. Sen-sen atpakaļ ap cilvēka galvu bija nimbs. Tas ir tas, kas ir redzams ap svēto galvām. Bet matu nebija. Galva bija noklāta ar kaut ko līdzīgu pūkām. Aptuveni tādām, kādas ir jaundzimušam zīdainim. Kad cilvēks sāka grēkot, kosmiskās enerģijas stari ap viņa galvu palika smagāki un pārvērtās par matiem. Un tā ir cilvēku saistošā lieta ar debesīm.

Mati ir mūsu kosmiskā Spēka avots. Maģija apgalvo, ka, ja ar matiem kaut kas notiek – tas maina neredzamas upes plūsmu, kas apskalo mūs ar saviem bioenerģiskajiem viļņiem. Tāpēc jebkura iedarbība uz matiem var izmainīt vienu vai otru pusu, ne tikai jūsu ārējo izskatu, bet arī visu jūsu dzīvi. Lai pirms laika nepaliktu pavisam bez matiem, un nezaudētu savu debesu otro pusīti Sargeņģeļa veidolā, matu griešanā ievērojiet piesardzību. Jums ir skaidri jāzina, kad un kāpēc jūs maināt savus matus.

Pirmais noteikums: Nedrīkst uzticēt savus matus kam pagadās. Cilvēks, kurš jums griež matus, maina jūsu biolauku. Atnākot uz frizētavu, izvēlieties ne tikai modernus griezumus, bet arī enerģisku un dzīvespriecīgu meistaru, tad arī jūsu dzīve pēc matu griešanas izmainīsies uz labo pusi. Ja jūs esat patstāvīgs cilvēks, esat pieradis pats risināt savas problēmas, un jums nepatīk, kad jums kāds traucē tās īstenot, izvēlieties meistaru, kurš ir vai nu jūsu vecumā, vai arī jaunāks par jums. Kad jums pastāvīgi neviecas nesaprotama iemesla dēļ, tad ir ieteicams izvēlēties ļoti vecu un pazīstamu meistaru, lai arī viņa izveidotā frizūra jums izmaksās ļoti dārgi. Toties pēc friziera apmeklējuma jūsu dzīve krasi mainīsies. Bet, ja jūs vēl pareizi izskaitļosiet apmeklēšanas laiku, tad ne tikai izmainīsies, bet kardināli uzlabosies.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru