Mati mums doti ne tikai skaistumam. Ir ticējums: nogriezt matus nozīmē mainīt visu savu dzīvi! Tagad svētdien frizētavā kāju nesperiet!

Otrais noteikums: Labāk negriezt matus pašam sevi. Tā ir “māņticību”, kaut gan cilvēkam ir ļoti grūti izārstēt pašam sevi. Lai cik arī spēcīgs un varens nebūtu cilvēks,viņam ir ļoti grūti izmainīt pašam sava biolauka deformācijas, jo viņš tās pārtaisa ar tādu pašu deformētu enerģiju.

Trešais noteikums: Tiek uzskatīts, ka labāk, ja jūs griež vai, piemēram, liek jums matu maskas cilvēks, kurš ir jūsu dzimuma. Griešanas laikā jums mainās ēteriskais, astrālais un mentālais biolauks, un tā rezultātā mēs viegli padodamies svešai ietekmei. Tāpēc, ja jūs esat iepatikusies pretēja dzimuma meistaram, tas var izraisīt nepatikšanas privātajā dzīvē. Bībeles stāstos Samsonu pazudināja sieviete, kas nogrieza viņam matus.

Ceturtais noteikums: Ja jūs vēlaties, lai pēc matu griešanas mati ātrāk augtu, frizūra jāveido pilnmēnesī. Ja vēlaties, lai mati nedaudz mainītu savas īpašības – piemēram, jūs neapmierina, ka tie ir nepaklausīgi, sapinas – tad uz frizētavu ir jāiet dilstošā mēnesī. Bet, pēc tādas matu griešanas mati ļoti ilgi ataugs. Dilstošā mēnesī ir arī labi griezt matus, ja vēlaties aizkavēt matu izkrišanu, stiprināt matu saknes. Seno slāvu gudro padoms. Ja jūs esat saaukstējies – nedaudz pielīdziniet matus, lai līdz ar nogrieztajiem matu galiem aiziet negatīvā slimības enerģija, un organisms varētu vieglāk attīrīties.

Piektais noteikums: Matus nedrīkst griezt noteiktās mēness dienās ( (9, 15, 23 un 29 dienā pēc Mēness kalendāra), kā arī saules vai mēness aptumsuma dienās. Pēc tādām procedūrām var saslimt vai arī, kā teica senos laikos, “var nogriezt atmiņu un prātu”.

Sestais noteikums: Pirms pierakstieties uz frizētavu, nosakiet, kā jūs vēlaties izmainīt savu dzīvi:

Matu griešana pirmdienā. Labvēlīga diena. Šajā laikā var noņemt no sevis lielu daudzumu negatīvo emociju un neatrisinātu problēmu, kas sakrājušās dzīvē. Diena labvēlīga matu krāsošanai.

Otrdien labāk iet uz frizētavu, ja jums nepietiek fiziska spēka vai gribas atrisināt kādu svarīgu problēmu, ja jums nepietiek aktivitāšu vai arī, ja ir nomocījusi monotona dzīve.

Trešdien ir labi griezt matus, lai uzzinātu kaut ko jaunu vai interesantu, satiktu jaunus draugus vai piesaistītu sev vecos, palielinātu izbraucienu, pārcelšanos vai komunikāciju skaitu dzīvē.

Ceturtdiena veicina pārmaiņas savstarpējā saskarsmē ar apkārtējiem, veicina cilvēka popularitāti, palielina tā veiksmi un labklājību.

Piektdiena ir sieviešu skaistuma diena. Kad jūs apmeklējat frizētavu šajā nedēļas dienā, jūs maināt ne tikai frizūru, jūs maināt savu ārējo izskatu. Tāpēc,ja jūs apmierina tas, kā jūs izskatāties, tad šajā nedēļas dienā labāk negriezt matus. Ja vēlaties izskatīties vēl skaistāka – apmeklējiet frizētavu piektdienā, kad Saule ieiet Mežāzī (no 24. decembra līdz 22. janvārim), vai Vērsī (no 22. aprīļa līdz 21. maijam).

Sestdiena ir laba diena, lai grieztu matus. Šajā dienā mati atveseļojas. Noņem daļu no jūsu dzimtas karmiskajiem parādiem un grēkiem.

Svētdien labāk matus negreizt – var iegriezt pats savam liktenim vai veiksmei. Šī dien ir laba tikai hroniskajiem neveiksminiekiem – varbūt liktens apžēlosies, un pēc tādas procedūras izmainīsies uz labo pusi.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru