Māte pazaudēja dēlu tirdzniecības centrā, bet drīz vien to ieraudzīja uz ceļiem pie izkārtnes. Kad viņa saprata, kas notiek, viņai nodrebēja sirds

Mazais Braidons reiz kopā ar māti devās uz vienu no “Walmart” pārtikas veikaliem. Viņiem bija jāizdara ļoti daudz pirkumu, bet pēc neilga laika bija noticis tas, ko mamma nekad neaizmirsīs – viņa bija pazaudējusi dēlu milzīgā veikalā.

Protams, drīz zēns atradās un māte varēja nomierināties, bet dažas minūtes, kad viņa meklēja dēlu, likās mātei kā mūžība.

Dažu sekunžu laikā, pirms sieviete bija atradusi dēlu, viņa jau zināja, ko teiks viņam kad to ieraudzīs. Viņa jau bija izmēģinājusi savu runu par to, ka viņam nevajadzētu atkāpties no viņas ne soli un visu laiku sekot viņai, kad viņa ieraudzīja savu zēnu uz ceļiem pie izkārtnes. Piegājusi tuvāk, sieviete saprata, ka viņas dēls lūdz Dievu, bet kas dēlu iedvesmoja tā darīt, viņa saprata tikai tad, kad pacēla acis un paskatījās uz izkārtni, pie kuras stāvēja mazais Brandons.

Zaudēt bērnu, pat ja tikai uz mirkli – tas ir vislielākais murgs katram no vecākiem. Un, lai arī tas nav retums – pazust milzīgā tirdzniecības centrā, starp bezgalīgās cilvēku plūsmas, bet vienalga, pārdzīvot ko tādu, kad runa ir par bērniem, neviens pat ienaidniekam nenovēlētu. Šajā gadījumā par tādu vietu kļuva “Walmart”, viens no lielākajiem un visrosīgākajiem mazumtirdzniecības tīkliem pasaulē.

Pēc mātes teiktā, viņa novērsās tikai uz mirkli, bet, kad pagriezās, dēla blakus vairs nebija.

Jā, dēls ātri atradās, bet, kad sieviete uzzināja par notikušā cēloni, viņai sažņaudzās sirds, bet jūtas vienkārši sajaucās. Viņa ieraudzīja dēlu pie kādas izkārtnes. Viņš tupēja uz ceļiem un drīz vien saprata, ka viņš lūdz Dievu. Bet tikai pēc mirkļa viņa saprata, kas tā bija par izkārtni, kura vilināja viņas dēlu. Tad viņa visu saprata…

Tuvojoties sienai, sieviete ieraudzīja bērnu fotogrāfijas, pie kurām bija rakstīts: “Katra sekunde ir dārga.” Tās bija bērnu fotogrāfijas, kuri ir pazuduši bez vēsts. Mazais Braidons apstājās, ieraudzījis šo izkārtni un nometies ceļos, lai lūgtu par visiem šiem bērniem. Viņš lūdza Dievu, lai šie bērni atgriežas savās ģimenēs.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru