Māte pazaudēja dēlu tirdzniecības centrā, bet drīz vien to ieraudzīja uz ceļiem pie izkārtnes. Kad viņa saprata, kas notiek, viņai nodrebēja sirds

Stāsts, kas notika ar Braidonu, drīz kļuva zināms ne tikai viņam, un viņa mātei. Par viņu uzzināja tūkstošiem cilvēku. Ar šo stāstu ir padalījušies simtiem sociālo tīklu lietotāju, kuri šādā veidā nolēmuši izrādīt savu cieņu un pateicību mazajam zēnam, kurš tik atklāti uztraucas par pilnīgi svešiem bērniem.

Viens no sociālajo Facebook tīklu lietotājiem ir pastāstījis par mazo Braienu savā lappusē, kas veltīta viņa pazudušam brālēnam Obrijam Kerrollam. Komentārā zem posta viņš rakstīja:

Es nezinu, kas ir šis mazais zēns, bet es gribu viņam pateikties par to, ka viņš lūdz par šiem bērniem. Viens no šiem bērniem ir mans brālēns Obrijs Kerrolls. Tas neapšaubāmi aizkustināja manu sirdi. Ja es zinātu, kur un kas ir šis bērns, es gribētu viņam pateikties personīgi.

Droši vien jāsaka, ka kopš tā laika ar mazā Brandona foto sociālo tīklu lietotāji ir dalījušies vairāk nekā 115 000 reižu. Un tas ir noticis ne tikai Facebook lapā.

Turpinot sarunu par skaitļiem, atzīmējam arī to, ka aptuveni 800 000 bērnu ik gadu pazūd bez vēsts. Tas ir baismīgs skaitlis, un mēs esam pārliecināti, ka jūs tam piekrītat.

Viens no Facebook lietotājiem ir atstājis šādu komentāru, ko var uzskatīt par galavārdu visiem spriedumiem par ticību un palīdzību: “Vai jūs ticat Dievam, tam nav nozīmes. Tas bija parasts bērns parastajā “Walmart” veikalā, kurš uztraucās un pārdzīvoja par citiem. Viņš darīja to, ko varēja, lai palīdzētu. Pasaule būtu labāka, ja visi sekotu viņa piemēram”.

avots: zavisalka.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru