Lūk, kā var piesaistīt veiksmi, naudu un mīlestību ar parastās drošības adatas palīdzību. Strādā!

Vēl mana vecmāmiņa man stāstīja par šo paņēmienu. Es toreiz smējos, bet veltīgi… Par šo metodi pēc daudziem gadiem man pastāstīja mana kolēģe, kad pamanīju drošības adatu viņas blūzes iekšpusē.

Kolēģe bija ļoti veiksmīga un es nolēmu pati izmēģināt intereses pēc…

Neko īpašu es negaidīju no parastās drošības adatas. Bet tomēr, vai tā ir sagadīšanās, vai ne, bet tieši no tā brīža man ir ļoti palielinājusies peļņa …

Protams, tam var neticēt, bet izmēģināt to ir vērts. Kā mana pieredze rāda, tas darbojas neatkarīgi no tā, vai jūs tam ticat vai nē.

Dzenoties pēc labklājības mēs bieži aizmirstam par senajām, bet iedarbīgajām metodēm, kuras spēj tuvināt vēlamo. Ar vienkāršu, bet īstu vārdu palīdzību var piesaistīt veiksmi, naudu un mīlestību.

Drošības adata ir universāls priekšmets, ko mājā atradīs katra saimniece.

Ar tās palīdzību var pasargāt sevi un savu māju no negatīvās enerģijas, pasargāt no skaudīgas un ļaunas acs. Buramvārdi un rituāli ar drošības adatu, palīdzēs piesaistīt dzīvē veiksmi un labklājību.

Buramvārdi drošības adatai: veiksmes piesaistīšanai.

Pusnaktī paņemat vismazāko drošības adatu un atrodiet vientulīgu vietu.

Noliekat to uz tīras salvetes un iededziet sveci. Izrunājat buramvārdus:

“Maza adata – liela laime. Runāju asam galam, lai pievilinātu veiksmi, neasam galam, lai atbrīvotos no problēmām. Drošības adatu, pie sevis nēsāju, nevienam neko nestāstu. Pievilinu dzīvē labklājību”.

Uzpiliniet adatai virsū pāris reižu sveces vasku un atstājat līdz rītam. Tad noņemat vasku un piespraužat to neredzamā vietā uz apģērba.

Buramvārdi drošības adatai: piesaucam naudas labklājību.

Jums būs nepieciešama neīsta papīra nauda, kas ir izdrukāta vai iegādāta suvenīru veikalā. Paņemat zelta krāsas drošības adatu, ieliekat to svētītā ūdenī uz dažām minūtēm un pēc tam uzspraužat uz tās pēc iespējas vairāk banknošu. Svarīgi, lai drošības adata aiztaisītos. Izrunājat rituāla vārdus:

”Adata asa un žigla, naudiņu atrada, sev pievāca. Cieši naudā ieķērās, pie manis ar peļņu atgriezās”.

Šis amulets, kas pievelk naudas labklājību, ir jāieliek blakus īstajām banknotēm, lai naudas enerģētika izstarotos talismanam.

To var nēsāt sev līdzi makā vai nolikt vietā, kur jūs glabājat savus uzkrājumus.

Šķir nākošo lapu un uzzini, kā pievilināt mīlestību ar drošības adatas palīdzību

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru