Man vajadzīgs vīrietis, kurš ne tikai runā, bet arī dara

Es gribu vīrieti, kurš nav vienaldzīgs pret mani. Ne tādu, kurš saka, ka kaut ko jūt, bet pēc tam izmanto mani kā rezerves variantu. Ne tādu, kurš sakās pēc manis tik ļoti skumst, bet pēc tam izvēlās tikties ar draugiem, nevis ar mani.

Es gribu vīrieti, kurš grib ar mani pavadīt laiku. Kurš celsies agrāk kā ierasts, lai pabrokastotu kopā ar mani. Kurš pārvarēs simtiem kilometrus, lai satiktos ar mani, pat ja tas iztērēs lieku naudu un degvielu. Kurš jutīs, ka nevar izdzīvot veselu nedēļu, mani nesaticis.

Es negribu tādu, kurš sevi liek pirmajā vietā, kurš vienmēr grib, lai viss būtu pēc viņa prāta, kurš nekad nejūtas vainīgs tad, kad liek man gaidīt. Es gribu vīrieti, kuram nav vienalga kā es jūtos un kurš uzklausa manu viedokli. Kurš smaida, kad smaidu es. Kurš negrib man nodarīt sāpes, jo pats jūtas briesmīgi, kad es raudu.

Es negribu tādu, kurš vienmēr tik māj ar galvu, kad es runāju un saktās pulkstenī, gaidot, kad es beigšu, lai viņš varētu runāt vai darīt ko grib. Es gribu vīrieti, kuram nav vienalga tas, kas ir svarīgi man. Kurš uzmanīgi klausās, redzot, ka es gribu ar kaut ko padalīties, pat ja man pašai īsti  nav saprotams mans prieks vai manas problēmas. Kurš cenšas būt iekšā manā dzīvē.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru