Man vajadzīgs vīrietis, kurš ne tikai runā, bet arī dara

Es negribu tādu, kurš nostāda mani neērtā situācijā, kurš uzspiež man seksu, pirms esmu tam gatava, kur liek man domāt, ka mans ķermenis ir vienīgais, kas man ir vajadzīgs. Es gribu pacietīgu vīrieti, kuram ir svarīgs komforts. Kurš ir gatavs gaidīt tik ilgi, cik ir vajadzīgs man, jo viņam patīk ar mani pavadīt laiku, pat ja mēs esam pilnībā apģērbti.

Es negribu tādu, kurš atstāj mani vienu, kad saku, ka man ir slikti un viņš negrib pacensties man uzlabot omu. Es gribu vīrieti, kuram ir svarīga mana pašsajūta. Tādu, kurš uzsildīs man zupu, kad man ir pavisam slikti, lai izdarītu to pati. Kurš ir blakus, kad man ir sliktāk par visiem, jo viņš negrib būt tālu no manis.

Es negribu tādu, kurš piedzeras pēc katra mūsu strīda, kurš aizbēg pie pirmās problēmas parādīšanās, kurš attiecībās padodas, līdzko tās sāk šķist grūtas. Es gribu vīrieti, kurš grib labot to, kas salūzis. Kurš meklēs kompromisu kopā ar mani. Kurš cīnīsies par mani, nevis pret mani.

Es negribu tādu, kurš atceras mani kā pēdējo, kurš velta man laiku tikai tad, kad tas ir izdevīgi viņam. Es gribu vīrieti, kuram ir svarīga man laime. Kuram esmu svarīga es.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru