Veiksmīgāko Zodiaka zīmju reitings: no veiksmīgākajām līdz neveiksmīgākajām

  1. Jaunava

Jūs esiet svētītas trīs reizes – lai arī kur jūs ietu, jūsu rīcībā ir vesela eņģeļu  – sargātāju vienība, kas pasargā jūs no visām likstām. Situācija vienmēr izvēršas par labu jums, pat ja sākumā viss gājis greizi. Labākais, ko jūs varētu daŗīt,  sevis un visas pasaules labā,  ir padalīties ar savu veiksmi ar mazāk veiksmīgajiem.

  1. Skorpions

Lūk veiksminieks, kurš bieži atrod 100 dolārus uz ielas, četrlapu āboliņu un pakavu. Taču jūs arī varat veiksmi no sevis atgrūst, ignorējot un nenovērtējot to, kas jums ir jāizdara, lai jūsu dzīve uzlabotos. Nepieņemiet savu veiksmi kā pašsaprotamu. Dodošā roka var arī atņemt. Iemācieties būt pateicīgi par visu, ko jums dāvā liktenis.

  1. Lauva

Jūs esiet piedzimuši Laimes krekliņā. Jūs esiet apveltīti ar pievilcīgu ārieni un seksualitāti. Ja jūs ieplānosiet ceļojumu uz Lasvegasu, tad aizbrauksiet no turienes ar visu naudu. Taču šķērslis ceļā var būt tāds, ka jūs ne vienmēr skatāties, kur ejiet.

  1. Vērsis

Jums ir paveicies ar ģimeni un karjeru. Tāpat jums ir paveicies, ka jūs izskatāties labāk, nekā  cilvēki jums apkārt. Vienīgais, kur jums neveicas ir mīlestība – jūs vienmēr izvēlaties īstus kretīnus, nevis normālus puišus. Nākamajā reizē pacentieties izvēlēties “pareizo” vīrieti.

  1. Auns

Jūs veiksme sameklē periodiem – neveiksmes mainās ar veiksmīgām dienām. Jūsu uzdevums ir izdzīt no savas dzīves melnās joslas un gūt labumu no labajiem laikiem. Saprotiet, ka ne viss ir pakļauts jums un jums nav jānervozē, ja jūs visu nevariet kontrolēt. Tā vietā labāk mierīgi strādājiet pie laimīgas nākotnes, jo laime nav atkarīga tikai no veiksmes.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru