Astoņas sievietes apvainoja Morganu Frīmenu seksuālajā uzmākšanā – viņš atvainojās

80 – gadīgais aktieris Morgans Frīmens( Morgan Freeman) nokļuva nopietna skandāla centrā. Ceturtdien CNN publicēja izmeklēšanu, kurā tika pasludināts: astoņas sievietes vaino aktieri seksuālajā uzmākšanās.

Aktiera asistente filmas “Aiziet skaisti” uzņemšanas laikā 2015. gadā sūdzējusies par to, ka Morgans Frīmens pastāvīgi uzmācies viņai ar erotiska rakstura  nepieklājīgiem jautājumiem un aizskāra viņas vidukli un gurnus. To pamanīja viens no aktiera kolēģiem Alans Arkins. Viņš lūdza neuzmākties meitenei un Morgans Frīmens apjuka.

Filmas “Krāpšanas ilūzija” vecākā producente 2012. gadā pastāstīja, ka viņa un citas meitenes cieta no aktiera uzmācīgās uzmanības. “Viņš komentēja mūsu figūras. Ja mēs zinājām, ka viņš ieradīsies uz filmēšanu, tad tajā dienā ģērbāmies pēc iespējas piesedzošāk,” viņa padalījās žurnālistiem.  Vīrieši, kuri strādāja maiņās, apstiprināja, ka aktieris bieži uzmācās sievietēm. Jau pēc stāsta par uzmākšanos filmēšanas laikā trīs žurnālistes pastāstīja, ka aktieris preses konferenču laikā bieži atļāvās erotiska rakstura piezīmes.

Morgans Frīmens pasteidzās publiski atvainoties visiem, kurus aizvainoja viņa rīcība. “Ik viens, kurš ar mani ir strādājis zina, ka es neesmu no tiem , kuri aizvaino ar nodomu vai arī apzinātu lieku justies kādam neērti. Es atvainojos visiem, kas ir jutušies nekomfortabli, – es to negribēju”, – paskaidroja aktieris.

Atgādināsim, ka šis nav pirmais seksuālais skandāls, kurā ir iejaukts mākslinieks. Viņš tika apvainots sakarā ar savu pieņemto mazmeitu, kuru nogalināja trīs gadus atpakaļ.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru