Lūk, ko nedrīkst darīt dzimšanas dienā! Jūsu pašu labā!

Ko nedrīkst darīt dzimšanas dienā

Atsevišķi vajag parunāt par tom, ko gaviļnieks savā dzimšanas dienā nedrīkst darīt.

Nedrīkst dzimšanas dienu svinēt pirms pašas dzimšanas dienas – tiek uzskatīts, ka jūs tādējādi saīsiniet sev dzīvi.

Dienu pirms dzimšanas dienas, un pašā dzimšanas dienā neko neaizņemieties (par kaimiņienei sāli neprasiet, kur nu vēl naudu!). Savādāk visu gadu jums būs finansiālas problēmas, klapatas, nekārtības un konflikti darbā.

Nedodiet žēlastības dāvanas un neaizdodiet savā dzimšanas dienā nevienam neko – izdalīsiet veiksmi un labklājību uz visu turpmāko gadu.

Pēc iespējas atturieties no saskarsmes ar slimajiem – ir augsts risks piesaistīt sev svešas slimības. Ja no tā nevar izvairīties, tad ielieciet kabatā sudraba izstrādājumu (jebkādu) – tas pastiprinās jūsu enerģijas lauku, kas pretosies slimībām.

Cilvēki, kurus jūs aicināt uz dzimšanas dienu, arī ietekmē jūsu turpmāko gadu. Svētkos nedrīkst piedalīties 9, 13, 18, 51, 21, 13, 99 vai 100 viesi. Tiek uzskatīts, ka tāds skaits piesaista gaviļniekam nelaimi.

Tas pats attiecas arī uz sveču daudzumu uz svētku galda un tortē. Ja jūsu vecums sakrīt ar kādu no augstāk dotajiem skaitļiem, tad no situācijas var ziiet, nopērkot sveces ciparu veidā vai arī atsakoties no svecēm vispār.

Dzimšanas dienā zūd barjera starp jums un smalko pasauli, tāpēc jūs kļūstat jo īpaši uzņēmīgi gan uz labo, gan slikto. Tāpēc nevajadzētu aicināt cilvēkus, ar kuriem jums nav pārāk siltu attiecību, kā arī to, par kuru nodomiem jūs šaubāties.

Ja kāds dzimšanas dienā ir sasitis trauku, tad ir jāsaka: “Uz laimi!”. Lauskas izmest drīkst tikai nākamajā dienā – lai no mājas neaiznestu laimi. Tas pats attiecas arī uz atkritumiem – labāk to visu atlikt līdz nākamās dienas rītam.

LASI VĒL: Ko kāzu datums var pateikt par jūsu ģimeni?

Ko nedrīkst dāvināt dzimšanas dienā

Dāvanām arī ir maģiska loma gaviļnieka liktens veidošanā. Tāpēc ir svarīgi arī ticējumi, kas uz tām attiecas.

Pārskaitiet ziedu skaitu pušķī (ja tās, piemēram, ir krūmrozes, tad skaitiet kātus). Skaitlim ir jābūt nepāra! Pretējā gadījumā izņemiet vienu ziediņu vai arī izmetiet pušķi.

Nav vēlams dāvināt apģērbu vai keramikas traukus (makus, cimdus, vāzes utt) – tas var izraisīt nekārtības darbā un finansiālas problēmas. Sliktākajā gadījumā, lai padarītu tamlīdzīgas dāvanas nekaitīgs, vajag tajās ielikt monētu. To var izdarīt gan dāvinātājs, gan gaviļnieks.

Naži dāvanā – konflikti ģimenē. Tas pats attiecas uz jebkuriem asiem un griezīgiem priekšmetiem (adatas, šķēres utt.). Nedāviniet tos! Bet, ja pats saņemat tos kā dāvanu dzimšanas dienā, tad labāk tieciet no tiem vaļā.

Pērles gaviļniekam – asaras, tāpēc nedāviniet rotas, kas rotātas ar pērlēm. Šī paša iemesla dēļ nevajag dāvināt kabatas lakatiņus. Ja jūs tomēr esat saņēmis tādu dāvanu, tad vajag to iemērkt svētajā ūdenī pirms lietošanas.

Spogulis – koridors starp divām pasaulēm, reālo un aizsauli. Tā kā dzimšanas dienā mūsu enerģiskais lauks ir ļoti jūtīgs, tad dāvanā iegūtais spogulis var spēlēt liktenīgu lomu gaviļnieka liktenis veidošanā. Skatīties tajā drīkst tikai nākamajā dienā!

Nepieņemiet dāvanas no cilvēkiem, par kuru godīgumu jūs neesat pārliecināti,  – jūs pilnībā varat saņemt “pārsteigumu” lāsta vai nolādējuma veidā. Ja no dāvanas nav iespējams atteikties, tad, ņemot dāvanu, pie sevis noskaitiet: “Ņemu tikai to, ko redzu, bet neredzamo paturi sev”. Un domās pārlieciet krustu. Un, ja tik un tā šaubieties par dāvinātāja nodomiem, tad pēc tam tieciet no dāvanas vaļā.

Labāk izmetiet, nedāviniet kādam citam!

Avots: ladysterritory.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru