Ko kāzu datums var pateikt par jūsu ģimeni?

Numerologi ir pārliecināti, ka kāzu datums var ļoti daudz ko pastāstīt par laulāto pāri. Izmantojot precīzu aprēķinu, jūs varēsiet uzzināt jaunu informāciju par savu dzīvi, varēsiet pakoriģēt savu vai partnera uzvedību, kā arī sasniegt harmoniju ģimenē.

Numeroloģiskie aprēķini ir lielisks atbalsts jūsu dzīvē. Ar to palīdzību iespējams izbēgt no virknes nepatikšanām, kā arī panākt labklājību un mīlestību.

Numerologi ir pārliecināti, ka kāzu datums var ļoti daudz ko pastāstīt par laulāto pāri. Izmantojot precīzu aprēķinu, jūs varēsiet uzzināt jaunu informāciju par savu dzīvi, varēsiet koriģēt uzvedību un sasniegt harmoniju savā ģimenē. Turklāt šis aprēķins kļūs par lielisku pamatu kāzu datuma noteikšanā, kā arī kļūs par stabilu un spēcīgu attiecību atbalstu un garantu. Ja jūs jau esat precējušies, tad šis aprēķins palīdzēs jums noteikt jūsu attiecību vājos posmus, lai kopā ar partneru varētu tos atrisināt.

Lai iegūtu nepieciešamo skaitli, jums vajadzēs saskaitīt kopā visus ciparus jūsu kāzu datumā, turpinot tos skaitīt tik ilgi, kamēr iegūts viencipara skaitlis. Piemēram, jūsu kāzu datums ir 16.08.2010 = 1+6+0+8+2+0+1+0=18=1+8=9. Gala rezultātā iegūtais cipars arī būs jūsu ģimenes labklājības skaitlis.

Tāpat jūs varēsiet izrēķināt vislabvēlīgāko skaitli savai laulību dienai. Lai to izdarītu, nepieciešams salikt kopā sievietes dzimšanas datumu (piemēram,  11.05.1988 = 1+1+0+5+1+9+8+8=33=3+3=6) un vīrieša dzimšanas datumu (piemēram, 11.07.1986 = 1+1+0+7+1+9+8+6=33=3+3=6), pēc tam saskaitiet kopā arī šos ciparus (6+6=12=3). Tas nozīmē, ka jebkura mēneša trešais datums ir lieliski piemērots jūsu kāzām.

Ciparu nozīmi atradīsiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru