Lūk kas jāzina katrai Zodiaka zīmei par attiecībām

Mežāzis: veltiet vairāk laika tam, kuru mīlat

Jūsu daba ētika un biznesa piegājiens veicina darbošanos, tāpēc nevajag atmest karjeru  dzīves prioritāšu saraksta beigās. Taču atcerieties, ka jūs savam partnerim veltiet ļoti maz uzmanības. Tālā perspektīvā tas var kaitēt attiecībām. Jums ir tik saspringts grafiks, ka jūs aizmirstiet pavadīt laiku kopā ar saviem mīļajiem.

Dvīni: nekas nevar kompensēt neuzticību

Jums trūkst uzticības sajūtas. Jums ir grūti iestāstīt sev būt kopā ar vienu partneri, vilinošāk izklausās turēt kādu rezerves variantu, ja nu ar pirmo nekas nesanāk. Nevajag nolaisties līdz brunču mednieku līmenim – jūs esiet labāks un jūs to ziniet! Vienīgais, ko jums vajag zināt – uzticību nevar aizstāt ne ar ko, un reiz tas būs jāpieņem, ja jūs gribēsiet nopietnas attiecības.

Svari: dvēsele ir svarīgāka par ārējo izskatu

Svari rūpējas par ārieni vairāk, nekā citas Zodiaka zīmes. Tas nozīmē, ka viņi sevi kopj – izvēlas pareizo meikapu, apģērbu, regulāri taisa manikīru un blakus grib redzēt tik pat pievilcīgu partneri kā viņi paši. Taču bieži tas var novest pie neveiksmīgām attiecībām. Padoms: jums ir jāiemācās saskatīt, kas tad aiz šīs skaistās ārienes slēpjas.

Ūdensvīrs: lai atrastu savu vienīgo, jums vajadzētu pārskatīt savus standartus

Augstas prasības nav slikta īpašība, taču to dēļ jums bieži nāksies vilties savos partneros. Jūs, kā likums, mierā neliek muļķīgas lietas – jūs variet sagribēt satikties ar partneri, kurš ir redzējis visas jūsu mīļākās filmas vai klausās tādu pat mūziku kā jūs.  Protams, vienmēr ir svarīgas kopējas intereses, bet ir taču svarīgākas lietas, par kurām ir jāuztraucas, piemēram, vai viņš dzīvē grib to paši, ko jūs? Vai viņš jūs ciena un atbalsta jūsu centienus? Vai viņš ir pacietīgs un labs? Šīs īpašības ir daudz svarīgākas par kopējām interesēm.

Vēzis: nevajag justies slikti tad, kad jūs pastāvat par sevi

Jūs esiet ļoti labs un līdzcietīgs un laivu sašūpot jums ir ļoti grūti. Jūs nevēlaties konfliktēt, tāpēc nekad, tāpēc reizēm, ja jūs par kaut ko esiet satraucies, jūs vienkārši ļaujiet tam notikt un atstājiet visu pašplūsmā, lai izvairītos no strīda. Taču, ja jūs gribiet laimīgas attiecības, jums nāksies saprast kā par sevi pastāvēt. Jūs nevariet aprakt emocijas ikreiz, kad skumstiet vai dusmojaties par to, ko dara jūsu partneris. Jums ir jāiemācās būt godīgiem un dzīvot saskaņā ar šīm emocijām.

Skorpions: iemācieties būt izvēlīgāks savās kaujās

Jūs esiet dzimis karotājs, taču, ja jūs gribiet laimīgas attiecības, jums jāiemācās savas kaujas izvērtēt! Jūs variet sākt strīdēties ar savu partneri par nenozīmīgu sīkumu, tikai tāpēc, ka negribiet viņam piekāpties. Jūs vienmēr cenšaties uzvarēt un pierādīt savu taisnību, neskatoties ne uz ko! Atrodiet zelta vidusceļu, citādi cietīs jūsu attiecības.

Zivis: attiecības nelīdzinās tām, ko rāda filmās

Jūs esiet nelabojams romantiķis un jūsu galvenais mērķis – atrast romānu, kas līdzinātos filmai. Jūs vēlaties to, ko daudzi cilvēki var izjust tikai vienu vai divas reizes dzīvē un jūs pret to izturieties ļoti nopietni. Jūs, neapšaubāmi, atradīsiet sev lielisku partneri, taču negaidiet, ka jūs attiecības būs kā romantiskā filmā. Pretējā gadījumā jūs vilsieties katrā puisī, ar kuru tiksieties.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru