Lūk, kāpēc apglabāšana notiek trešajā dienā pēc nāves! Viss, kas ir jāzina dzīvajiem.

Kā apgalvo svētie tēvi, trīs dienas mirušā dvēsele atrodas pie viņa ķermeņa. Ja mēs apglabājam ķermeni, tad dvēselei nebūs, kur doties. Šajā periodā starp ķermeni un dvēseli vēl saglabājas savstarpēja saikne, kuru nekādā gadījumā nedrīkst pārraut. Dvēselei pēdējās trīs dienās ir jāatrodas mājās, starp tuvajiem cilvēkiem.

Bet no devītās dienas mirušā dvēselei sākas visgrūtākais posms. Tā iziet pārbaudījumus, kur iepazīst visus savus grēkus. Laika posmā no devītās līdz četrdesmitajai dienai tuviniekiem ieteicams lūgties par mirušo. Četrdesmitajā dienā dvēsele stājas Dieva tiesas priekšā, kur tiek noteikts, kurā vietā dvēsele nonāks. Vēlams trešajā, devītajā un četrdesmitajā dienā pasūtīt aizlūgumu.

LASI VĒL: 8 pazīmes tam, ka nomirušie tuvinieki ir blakus (un viņiem viss ir kārtībā)

Redakcijas padoms

Pēc cilvēka nāves un līdz pat devītajai dienai, mirušā radiniekiem vajag atturēties no jautrības. Pat, ja šajā periodā ir ieplānotas kāzas vai kristības, tās labāk atlikt.

Tēma, protams, ir biedējoša, bet par to ir jāzina. Neaizmirsti padalīties ar šo noderīgo informāciju ar saviem draugiem!

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aivars</cite>

    Vēlos pajautāt redakcijai, no kurienes šīs filozofiskās pārspīlētās ziņas, Var redzēt, ka ir Rakstu zināšanu trūkums.
    Cilvēkam ir divas dvēseles – viena, kura ir asinīs un saucas – nefeš, otra ir Garīgā dvēsele un saucas našima. Cilvēkam nomirstot, apstājas sirds – un nefeš beidz eksistēt. Līdz ar to arī Garīgā dvēsele atgriežas pie Radītāja, Kurš ir to iepūtis cilvēkā. Un šī Garīgā dvēsele – našima – gaida Tiesas dienu, kura notiks, kad atgriezīsies uz Zemes Elo`hima Dēls-Ješua. Tad notiks Tiesa.
    Un tad tikai tiks iztiesāta cilvēka dzīve. Tā kā lūdzu, nemaldiniet lasītājus ar saviem drausmīgiem stāstiet. Svētības jums studēt Rakstus, lai uzzinātu Patiesību, jo Patiesība dara cilvēku brīvu.

Pievienot komentāru