Lūk, kādu vīrieti esat pelnījušas, balstoties uz savu dzimšanas mēnesi!

Janvāris

Jūs esat pelnījušas sev līdzās vīrieti, kas nebaidās no jūsu ambīcijām un vēlmes koncentrēties uz nākotni. Kāds, kas spēs iet soli pa solim jums līdzās. Viņš tāpat ir ļoti motivēts, tāpat, kā jūs, tādēļ jūs spēsiet sasniegt virsotnes kopā.

Februāris

Jūs esat pelnījušas partneri, kas jūs mīl tādu, kāda esat. Šis vīrietis dievina jūsu brīvo un spontāno dabu, ļaujot jums justies saprastai un ievainojamai.

Marts

Jūs esat pelnījusi tādu draugu, kas rūpēsies par jums tā, kā jūs rūpējaties par visiem citiem. Šis vīrietis ļaus jums justies ļoti ērti – kā mājas. Ja jums būs slikts garastāvoklis, viņš spēs jums to uzlabot.

Aprīlis

Jūs esat pelnījusi vīrieti, kas mīl jūsu patiesās dabas dēļ, kurš dievina jūsu kāri pēc piedzīvojumiem un zina, kā tas ir – atrasties līdzās un baudīt mirkli, neapstādinot jūs iesāktajā.

Maijs

Jūs esat pelnījuši vīrieti, kas ir ideāls tieši jums. Vīrieti, ar kuru varēsiet runāt par visu, kurš saprot, ko jūs vēlaties sasniegt. Vīrieti, kurš atbalsta jūs par visiem 100%, kā arī tādu, kurš mīl gūt ar jums kopā jaunus piedzīvojumus.

Jūnijs

Jūs esat pelnījušas draugu, kas dievina jūsu rotaļīgo un humoristisko dabu, taču tik pat ļoti mīl arī jūsu nopietno rakstura pusi. Vīrietis, kuram jūs spēsiet parādīt savu patieso “es” un runāt par visu, kas uz sirds.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru