Lūk, kādēļ jūs nevarat aizmirst par savu pagātni, balstoties uz jūsu zodiaka zīmi

Auns

Aunam dzīve sastāv no vienas vienīgas konkurences. Viņi dzīvo uz izaicinājumiem. Ja nav neviens, ko pārspēt, tad kāda tam vispār jēga? Jo piesātinātāka Auna pagātne, jo labāk. Viņi alkst pārbaudījumu savā dzīvē, lai viņi varētu no tā iegūt mācību un attīstīties. Viņi uzskata dzīvi par lielisku sporta veidu, kur nepieciešams uzvarēt.

Vērsis

Vērši ir visietiepīgākā no zodiaka zīmēm. Viņi necieš neizlēmību, tādēļ cenšas pārvarēt visu, kas var kalpot kā neuzticības avots. Tas palīdz viņu pagātni pārvērst par dzīves pieredzi, kas liek viņiem domāt, ka tā tam arī vajadzēja notikt.

Dvīņi

Dvīņi neatbrīvosies no savas pagātnes, ja nepieliks tam mazliet piepūles. Dvīņi ļoti ātri spēj mainīt savu viedokli un nostāju pret visu, tajā skaitā arī pagātni. Viņiem nepieciešams izvairīties no pagātnes, kas var ietekmēt viņu nākotni, pretējā gadījumā viņi vienkārši iestrēgs tajā.

Vēzis

Vēža iztēle darīs visu iespējamo, lai viņu pagātne kļūtu par attīstības avotu. Vēži centīsies izdomāt visus iespējamos atrisinājumus notikušajām situācijām, zinot, ka tas neko īsti izmainīt nespēj. Ja viņi salauzīs kādam sirdi, viņus ilgi mocīs grauzoša vainas sajūta, tādēļ viņi nemitīgi domās par to, kā lai mīkstina šo sitienu.

Vēži visu, kas ar viņiem dzīvē notiek (pat tad, ja tas ir vismazākais sīkums), pieņem ļoti emocionāli. Pesimistiskais Vēžu skatījums uz dzīvi neļauj viņiem virzīties uz priekšu. Ja viņi nespēs pārkāpt pāri savai pagātnei, nekas cits nespēs viņiem palīdzēt.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru