Lūk, kādu vīrieti esat pelnījušas, balstoties uz savu dzimšanas mēnesi!

Jūlijs

Jūs esat pelnījuši partneri, kas cienīs jūsu patiesumu, autentiskumu, kā arī nekad neuztver jūs kā kaut ko pašu par sevi saprotamu. Partneri, kas atradīs laiku jums abiem, un kurš zinās, kā tikt cauri jūsu nenojaucamajām sienām, lai iekļūtu jūsu sirsniņā.

Augusts

Jums līdzās vajag vīrieti, kas laiku pa laikam jums pateiks, ka nepieciešams apstāties un atpūsties, ka tas netraucēs jūsu attīstībai un mērķu sasniegšanai. Vīrieti un partneru, kas mudinās veltīt viens otram pietiekoši daudz laika. Vīrieti, kas būs sajūsmā par jūsu līderības jūtām un stāvēs jums līdzās mūžam, atbalstot un godājot jūs.

Septembris

Jūs esat pelnījušas vīrieti, kas atbilst jums intelektuālā ziņā jebkurā dzīves jomā. Vīrieti, kas nemitīgi vēlas ar jums kopā izzināt ko jaunu, un kurš palīdzēs jums emocionāli atklāties.

Oktobris

Jūs esat pelnījušas vīrieti, kas sniedz jums siltumu un maigumu. Vīrieti, kas mīl pasmieties, un kurš vienmēr ļaus jums būt un palikt 100% uzticīgai sev.

Novembris

Jūs esat pelnījušas vīrieti, kas vēlēsies ar jums kopā parakties daudz dziļāk. Vīrieti, kas mīl jūs jūsu asprātības dēļ, bet zina, ka jums ir tendence neslēpt savas emocijas un nebaidāties provocēt tās.

Decembris

Jūs esat pelnījušas vīrieti, kas ir tik pat uzticams, lojāls un labestīgs, kā jūs. Puisis, kam patīk priecāties un atgādināt, ka reizēm lēmumus jāpieņem intuīciju vadībā, nevis balstoties uz loģiku.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru