Joku horoskops: kā atrast vīru, vadoties pēc savas zodiaka zīmes?

Ļoti daudzas sievietes sapņo apprecēties. Viņas vēlas atrast to īsto un vienīgo, to perfekto un ideālo. Diemžēl ideālu cilvēku nemēdz būt – tas ir viens. Otrs – katrai sievietei ir sava “ideālā” vīrieša izvēlēšanās kritēriji.

Ja vēlaties uzzināt, kā atrast vīrieti, balstoties uz savu zodiaka zīmi, izlasiet šo interesanto horoskopu. Jūs taču zināt, ka katrā jokā ir daļa patiesības.

Auns

Kas sieviete Auns nolemj precēties, viņa uzrīko visīstāko kastingu. Viņas priekšā tiek nostādīta vesela rinda izredzēto, kas teju siekalojas un sapņo par viņas iegūšanu. Lai arī cik ideāli tas neizklausītos, sieviete Auns diez vai kaut ko sev izvēlēsies, jo viņas sevi pārāk augstu vērtē.

Vērsis

Sieviete Vērsis ir pārliecināta par savu neatvairāmo dabu. Savā ziņā tā ir patiesība, taču ar to vien nepietiek, lai atrastu sev vīru. Sievietei ir nepieciešams pielikt kaut nelielas pūles, un izredzētais princis noteikti atradīsies. Jūs piekritīsiet, ka grūti paiet garām dimantam, kas tāpat malā stāv.

Dvīņi

Lieliska stratēģija Dvīņiem – iztēlojieties, ka esat savējā. Pasakiet savam izredzētajam, ka jums ir vienādas intereses (jums patīk futbols, zvejošana, pasēdēšanas ar draugiem) – efekts būs garantēts.

Vēzis

Parādiet vīrietim, ka esat mīlīga un iekarojama. Lai veiksmīgi apprecētos, Vēžiem nāksies parādīt savu patieso seju. Spēcīgais dzimums mīl patiesumu, bet ciest nespēj sieviešu noslēpumainību un noslēgtību. Sekojiet līdzi savam garastāvoklim, paaugstiniet sieviešu enerģētiku – jūs nespēsiet tikt vaļā no pielūdzējiem!

Lauva

Lauvas var ilgi gaidīt savu izredzēto vīrieti. Tas tiešām tā arī ir, jo ar tādu raksturu, kāds ir Lauvām, spēj sadzīvot tikai retais. Ja atradīsies vīrietis, kas spēj paciest Lauvu, tad viņi būs laimīgi visu atlikušo dzīvi. Lauvām ieteicams rūpīgi lūkoties uz to, kas viņām jau tā atrodas degungalā. Visticamākais, ka viņš ir jūsu labs paziņa.

Jaunava

Jaunavai nav nepieciešama neviena palīdzība. Kad viņas izlems precēties, tad arī vīrs atradīsies. Jaunavām ir grūti atteikt, jo parasti viss notiek tā, kā viņas ir teikušas – un nekādi citādi! Jaunavas jau no agras jaunības zina, kādu vīrieti vēlas un kā viņu apgredzenot.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru