Lūk, kādās attiecībās jūs būsiet patiešām laimīgi, balstoties uz jūsu dzimšanas mēnesi

Jūlijs

Attiecības, kurās jūs jūtat, ka varat atslābt un partnera klātbūtnē būt tādi, kādi patiesībā esat. Jūs esat ļoti simpātiski un jums nerodas problēma veidot jaunas attiecības, taču tas var atņemt jums ļoti daudz enerģijas. Tieši tādēļ jums nepieciešamas attiecības, kurās jūs ar saviem draugiem varat būt cits cilvēks, bet ar partneri tas, kas jūs esat.

Augusts

Attiecības, kurās jūs jūtat, ka jūsu partneris ir patiess un patiešām atbilst jums. Jūs esat spēcīgi un bezbailīgi cilvēki ar dabīgu līderības tieksmi, tādēļ jums ir nepieciešamas attiecības, kurās jūs jūtat atbalstu no sava partnera, taču spējat patstāvīgi pieņemt lēmumus, kurus savam partnerim neļaujat ietekmēt vai pārvaldīt.

Septembris

Attiecības, kurās jūsu partneris jums vienmēr palīdz un emocionāli atvērties. Jūs esat gudri un atsaucīgi cilvēki, taču, līdzko runa ir par emociju izrādīšanu, jums sākas problēmas. Tieši tādēļ jums ir nepieciešams kāds, kas ļauj jums nemitīgi būt ievainojamiem.

Oktobris

Attiecības, kurās kā prioritāte nostādīta mīlestība, pārliecība un patiesums. Jūs ļoti viegli iepazīstaties ar cilvēkiem, ātri sadraudzējieties, bieži satraucaties par saviem draugiem. Problēma ir tāda, ka reizēm satraucaties par to, ko citi par jums domā, tādēļ jums ir nepieciešams partneris, kas mīl un ciena jūs, kā arī palīdz pārvarēt jūsu bailes no sabiedrības viedokļa.

Novembris

Attiecības, kurās jūsu partneris jūs nomierina un mazliet palēnina. Jūs esat ļoti koncentrēti, ambiciozi un spējat veiksmīgi vienlaikus veikt vairākas darbības. Tādēļ ir svarīgi, ka jums līdzās ir kāds, kas laiku pa laikam jums atgādina, ka nepieciešams mazliet piebremzēt un veltīt laiku sev.

Decembris

Attiecības, kurās jums nekad nebūs jāsatraucas par to, ka otrs cilvēks jūs izmantos vai pieņems kā kaut ko pašu par sevi saprotamu. Jūs esat mīloši, dāsni un uzticīgi cilvēki, tādēļ ir svarīgi, ka atrodaties attiecībās, kurās partneris rūpējas par jums tik pat daudz, kā jūs par viņu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru