Lūk, kāda laulībā ir katra zodiaka zīme – no labākajiem līdz sliktākajiem

Jaunava

Jums ir jābūt kā radīties vīra lomai, ja patiešām vēlaties precēties ar sievieti – Jaunavu. Viņai ir lieliska izpratne par to, kas ir un kas nav pareizi, taču viņas uztvere ne vienmēr var sakrist ar jūsu viedokli. Reizēm daudz vieglāk ir piekrist un pateikt: “Jā, mīļā.” Ja patiešām vēlaties izbaudīt Jaunavu neierobežoto spēju jūs mīlēt un dievināt, jums būs nepieciešams viņai pielāgoties.

Lauva

Viņas būs ar mieru atdot jums visu, kas viņām ir, taču vienmēr sekojiet līdzi viņas garastāvokļu maiņām. Daudzi ir labi pazīstami ar Lauvu garastāvokļa maiņām, un, ja viņa nedabū to, ko vēlas, esiet gatavi sagaidīt īstas briesmas. Varbūt esat dzirdējuši teicienu, ka: “Mēs nodarām sāpes tiem, kurus visvairāk mīlam.” Tādēļ, ja tiešām esat ieķērušies šajā dāmā līdz ausīm, tad esat gatavi saņemt pretī triecienus tad, kad viņa vēlas, jo viņas nekad nepiekritīs uz ko daudz mazāku par savām iegribām.

Auns

Sievietes Auni ir fantastiskas, skaistas un apburošas. Viņas ir tik pat ambiciozas un par sevi pārliecinātas sievietes. Kā sievas viņas ir ārkārtīgi uzticīgas, taču viņas gaida samaksu par savu lielo uzticību, tādēļ, ja nespēsiet viņai piedāvāt pienācīgu laulības dzīvi, pavisam drīz tiksiet pamesti vieni.

Strēlnieks

Sievietes Strēlnieki ir lieliskas tikmēr, kamēr dara to, ko patiesi vēlas. Viņas brīvību vēlas daudz vairāk nekā uzticību. Lai gan viņas laulības dzīvē ir patiešām uzticīgas un vērīgas, viņas daudz vairāk interesē personīgie, radošie plāni. Viņas ir lieliski partneri, ja vien spēsiet tikt galā ar viņu īpatnībām.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru