Lūk, kāda laulībā ir katra zodiaka zīme – no labākajiem līdz sliktākajiem

Kuras ir labākās zīmes laulībai un no kurām labāk izvairīties?

Ir sievietes, kuras ir dzimušas, lai veidotu savu dzīvi par un ap jums, bet ir arī tādas sievietes, kuras jūs vispār nepamana. Ja jūs vēlaties precēties, jums noteikti varētu interesēt tās sievietes rakstura īpašības, ar kuru vēlaties vīt laulības saites un nodzīvot kopā atlikušo mūžu. Lūk, kuras zodiaka zīmes sievietes būs labas un kuras ne visai labas sievas!

Vēzis

Ja meklējat stabilitāti un uzticību, tad Vēži būs ideālas sievas tieši jums. Vēža zīmē dzimušas sievietes ciena ģimenes dzīvi un iegulda tajā savu laiku, spēkus un emocijas. Viņa nekad jums nemelos. Viņa ir sieviete – vilcene, kas būs jums viena uz visu dzīvi.

Zivis

Sievietes Zivis ir ļoti talantīgas un mīlošas partneres, viņas nekad neko nepažēlos, lai jūs justos laimīgi. Daļa viņu dabas cenšas izpausties ar radošumu, bet otra daļa tiecas pēc bērniem, kurus viņa vēlas audzināt kopā ar jums. Ja jūs patiešām sapratīsiet savu sievieti, tad redzēsiet, kā uzplaiksnīs īsts ziediņš visā savā krāšņumā. Zivis ir ļoti uzticīgi saviem partneriem un ir ļoti gudras.

Svari

Sievietes, kuras dzimušas šajā zodiaka zīmē, ir ārkārtīgi patīkamas personības. Viņas ir dinamiskas domātājas, kuras nostāda sev mērķus ilgtermiņā, protams, tajos iekļaujot arī savu partneri. Jums nekad nevajadzēs strīdēties ar sievieti – Svariem, jo viņas ir pieradušas iegūt visu, ko vēlas mierīgā ceļā, nevis caur manipulācijām. Svaru sievietes mīl seksu, tādēļ vienmēr ir gatavas gultā eksperimentēt.

Vērsis

Jūs pamanīsiet, ka Vēršu sievietes konfrontācija var labvēlīgi ietekmēt jūsu laulību. Vēršu sievietes ir ļoti gudras, tādēļ jums nemitīgi nāksies trenēt savas smadzenes, ja nevēlaties no viņas atpalikt. No Vēršiem sanāk ļoti uzticīgas un ilgnoturīgas sievas, kā arī fantastiskas mātes jūsu bērniem.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru