Ko katrai zodiaka zīmei nozīmē mīlestība?

Kas ir mīlestība? Tāpat, kā jebkurā citā dzīves jomā, arī par šo jautājumu cilvēku uzskati atšķiras. Kādam mīlestība ir uztraukšanās, piedzīvojumi un nebeidzama kaisle, bet citiem tas ir vienkārši cilvēks, kas viņus saprot un vienmēr atrodas līdzās, bet vēl citiem tā ir tikai fiziska piesaiste un saderība.

Starp citu, arī jūsu zodiaka zīme var nospēlēt lielu lomu jūsu mīlas dzīvē.

Auns

Jums mīlestība ir kaut kā laba darīšana sava partnera dēļ. Jūs esat sacensību, ātruma un līderības karalis, kas jau sniedz lielu ieskatu tajā, ko jums nozīmē mīlestība. Jūs uzskatāt, ka mīlestību savam partnerim iespējams apliecināt tikai ar darbībām, tādēļ lielākoties jūs cenšaties tādā veidā arī to izrādīt. Darbi, jūsuprāt, runā skaļāk par vārdiem.

Vērsis

Mīlestību jūs nosakāt caur komfortu. Jūs uzskatāt, ka īsta mīlestība ir tad, kad jums ar šo cilvēku ir komfortabli. Laiks, ko pavadāt kopā ar savu mīļoto cilvēku, jums ir ļoti svarīgs – to pat varētu nosaukt par prioritāti. Jūs nespējat paciest nepārliecinātības sajūtu jebkurā situācijā, īpaši jau attiecībās ar mīļoto cilvēku. Veselīgu attiecību drošība – tas ir tas, kas patiešām nosaka mīlestību jūsu attiecībās.

Dvīņi

Jums mīlestība ir atklātas sarunas un maigi vārdi. Dvīņiem komunikācija ir mīlestības atslēgvārds. Jūs esat ļoti sociāli, taču tajā pašā laikā analītiski un nopietni. Tieši šī iemesla dēļ jūs vienmēr runājat. Līdzko jums ir par ko parunāt, jums ir iemesls mīlēt.

Vēzis

Mīlestība ir tad, kad jūs ar partneru varat atslābināties tik pat ļoti, kā būdami vienatnē. Jūs ļoti nopietni attiecaties pret garīgu atpūtu, tādēļ nomierināšanās un atslābināšanās jums ir ļoti svarīga. Jūs esat ļoti emocionālas dabas, tādēļ viss, kas var jūs nomierināt, radīt komfortu un ērtību, jums ir ļoti vērtīgs.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru