Lūk, kāda laulībā ir katra zodiaka zīme – no labākajiem līdz sliktākajiem

Ūdensvīrs

Ūdensvīru sievietes ir spēcīgas un neatkarīgas, turklāt ārkārtīgi labas mīlnieces. Vienīgais, kas jums būs jāatceras, – centieties izvairīties no garlaicības jūsu attiecībās, jo viņa to neieredz. Turklāt viņas ir ļoti asprātīgas un gudras, tādēļ jums jāspēj vienmēr “turēt” viņām līdzi.

Mežāzis

Māja, bizness un bērni – tās ir ļoti grūti savienojamas lietas, taču Mežāžu sievietes ļoti veiksmīgi spēj tikt ar to visu galā. Līdzko jūs izlemsiet vīt laulības saites ar Mežāzi, jūs parakstāties arī par attiecībām ar kārtību un striktu grafiku. Viņas ir ļoti organizētas sievietes, taču gultā ir visīstākie velna iemiesojumi (labā nozīmē).

Dvīņi

Dvīņu sievietes ir vienas no vismīlošākajām sievām, kādas jums jebkad nāksies sastapt. Taču tas ir līdz brīdim, kamēr mainīsies viņas intereses. Šīm sievietēm ir ļoti daudzpusīga daba. Viņas ir radošas, uzticīgas un mēdz ļoti pieķerties cilvēkiem, taču bieži vien viņas mēdz parādīt arī savu tumšo pusi – kaprīzes, nepārliecinātību un virspusību.

Skorpions

Bez šaubām – sievas Skorpioni parādīs jums visas savas pašas labākās īpašības. Taču jums ir jābūt apveltītam ar stipru raksturu un spēju stingri stāvēt uz savām kājām, jo viņas prasīs no jums vairāk nekā vispār spējat dot. Lai vai kā, Skorpionu augstās prasības var panākt to, ja jūs sāksiet ar sevi daudz vairāk strādāt. Viņas noteikti nepaliek parādā. Skorpioni ir fantastiski mīlnieku gultā – ar viņām jums nekad nebūs garlaicīgi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru