Ļoti garšīgs, maigs medus biskvīts! Smaržo pēc medus, kūst mutē! Lieliski piepūšas, nesaplok, nav garozas, maksimāli vienkārši pagatavojams!

Alternatīvs pagatavošanas veids: –

1. Sakuļam olas, cukuru un medu, līdz iegūta bieza, balta masa. Kult ne mazāk par 10 minūtēm. Apjomam jāpalielinās aptuveni 4 reizes! Pēc tam rūpīgi ieberam miltus un samaisām no augšas uz apakšu.

2. Mīklu ielejam formā, kas izklāta ar cepamo papīru. Neaizmirstiet pirms cepšanas sakratīt formu, lai mīkla būtu vienmērīga. Cept iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 170 – 180 grādos. Gatavību nosakām ar kociņu. Ļaujam formā atdzist!

LASI VĒL: Mazkaloriju deserts ar fantastisku garšu!
3. Pēc tam ar nazi apejam apkārt formas maliņām un liekam biskvītu uz galda. Sagriežam biskvītu 3 daļās. Katru ripu apsmērējam ar vārītu iebiezināto pienu (var iebiezināto pienu saputot ar saldo krējumu (150 grami) vai arī skābo krējumu).

Augšējo ripu nevajag smērēt ar krēmu. To aplej ar šokolādes glazūru un centrā uzber pāris riekstus. Nav vajadzības gaidīt, kamēr torte sasūksies, to var ēst uzreiz.

LASI VĒL: Klasiskais “Pončo” ar ananāsiem – gards deserts svētku galdam

Labu apetīti! Padalies ar saviem draugiem ar šo rakstu, jo mums liekas, ka viņiem arī būs interesanti uzzināt kaut ko jaunu šajā pasaulē ap mums.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru