Loterijas horoskops 2018. gada novembrim

2018.gada novembrī iespēja kļūt bagātiem parādīsies katrai Zodiaka zīmei. Optimālās dienas loterijas biļetes aktivācijai pačukstēs zvaigznes. Labvēlīgu aspektu veidošanās brīdī tie veido īpašas enerģiskās plūsmas. Pietiek vien izveidot kombināciju, ņemot vērā precīzus datus, lai nosvinētu veiksmi jebkurā loterijā.

Auns

Pirmajā mēneša nedēļā Aunam ir jābūt pacietīgam. Nav ieteicams šajā periodā piedalīties loterijā Toties pēc 8. datuma, kad Marss uzsāks savu kustību no Venēras pie Skorpiona, šīs zīmes pārstāvji jau var sākt darboties. Tā, devītajā datumā izvedoisies Venēras un sarkanās planētas savienība, kas ir labvēlīga finansiālās labklājības palielināšanai. Mēneša vidū veidosies interesants valdošās planētas sekstils ar Urānu (15. novembrī), bet 27. novembrī – ar Saturnu. Tās ir piemērotākās dienas likmju likšanai. Kobinācijas jāveido no skaitļiem, kas dalās ar 3. Labākā likmju likšanas diena būs otrā mēneša piektdiena.

Vērsis

Lai nepalaistu garām savu iespēju, Vēršiem vajadzētu aktivizēties jau sākot ar pirmajām mēneša dienām. To nosaka Venēras retrogrādais stāvoklis, kur tā atradīsies no 6. līdz 16. datumam. Jau otrajā datumā zīmes pārvaldītāj-planēta izveidos pussekstilu ar laimes planētu – Jupiteru. Pēc tam 17. novembrī būs analogs aspekts jau ar Sauli. Ir jāizvairās no tā saucamās Melnās piektdienas. Populāra diena iepirkšanās mīļotājiem šomēnes sakritīs ar Mēness aptumsumu 23. novembrī. Tāpēc Vēršiem nāksies uzmanīgi lavierēt starp datumiem, lai loterijas biļete būtu veiksmīga. Ieteicams pievērst uzmanību datumiem, kuros sastopams cipars divi.

Dvīņi

Šiem puišiem patīk sajust veiksmi vairākās loterijās vienlaikus. Apstāties pie kaut kā viena viņi vienkārši nespēj. Novembrī Merkūrijs iepriecinās tos pašā mēneša sākumā, kā arī pašā beigās Tā, 4 datumā izveidosies interesants pussekstils valdītājplanētai ar Saturnu, kas atkārtosies arī 25. novembrī. Šiem datumiem noteikti ir jāpievērš uzmanība, jo kaut kas tamlīdzīgs notiek samērā reti. Tāpat visai labvēlīgs likmju likšanai būs 27. novembris, kad notiks sekojoši Merkūrija savienojumi: iesākumā ar Sauli, un pēc tam arī ar veiksmes planētu – Jupiteru. Laimi nesīs tādu ciparu izvēle, kuru vidū ir devītnieks, vai arī cipars, kas ar to dalās. Par optimālo datumu likmju likšanai kalpos pēdējā mēneša otrdiena.

Vēzis

Vēži var jau tagad berzēt rokas. Jupiters atradīsies draudzīgā Strēlnieka zvaigznājā līdz pat gada beigām, sākot jau ar 10. novembri. Līdz tam viņš pat izveidos harmonisku pussekstilu ar Venēru 2. datumā,, pēc tam papriecāsies ar savu savienību ar Sauli un Merkūriju mēneša beigās – 25. un 27. datumā. Kritiski svarīgs brīdi novembrī būs vien Mēness aptumsums. Šajā dienā, kā arī blakus dienās nav ieteicams veikt nekādas izlēmīgas darbības. Finanses vienkārši var pazust nekurienē. Likmes labāk likt pārbaudītos pāra datumos – ar 4 vai 8 sastāvā.

Lauva

Saules protežē zvaigžņu stunda gaidāma mēneša beigās. Spīdekļa savienojums ar Jupiteru sola kolosālu laimestu lepnajiem kaķīšiem. Tāpēc 25. datumu ieteicams rezervēt izlēmīgām darbībām. Tāpat mēnesis būs labvēlīgs sekojošos aspektos: 5. datumā savienojums ar Neptūnu, 10. datumā – sekstils ar Plutonu, 17. datumā – pussekstils ar Venēru, pēc tam 29. datumā – ar Saturnu. Ne mazāk interesanta savienība gaidāma ar Merkūriju: 27. datumā Saule nostāsies vienā līnijā ar biznesa un tirdzniecības planētu. Protams, ka izvairīties no Saules aptumsuma. 7. novembrī ir jāaizmirst par loterijas biļetes pirkšanu. Izvēloties veiksmīgās kombinācijas, Lauvām jāpievērš uzmanība skaitļiem, kuru vidū ir cipars 5.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru