Loterijas horoskops 2018. gada novembrim

Jaunava

Arī Jaunavām novembrī nevajadzētu saskarties ar finansiāla rakstura problēmām. Merkūrija protežē var droši rēķināties ar veiksmi mēneša beigās. Sākot ar 25. datumu, valdošā planēta atradīsies harmoniskā savienojumā ar Sauli, un pēc tam arī ar Jupiteru (27. novembrī). Ja tomēr nepietiek pacietības gaidīt vai visu mēnesi, tad ieteicams izmantot Merkūrija pussekstilu ar Saturnu. Tas notiks 4. novembrī. Likmes jāliek tā, lai uzsvars būtu uz pāra skaitļiem. Sešnieks atnesīs panākumus materiālā jomā.

Svari

Svariem vajadzētu sagatavoties Venēras pāriešanai Skorpiona zīmē. Tas Gaisa stihijas pārstāvjiem ir lūzuma brīdis. Notiks ne tikai vērtību pārvērtēšana, bet arī ienākumu avotu maiņa. Pilnīgi iespējams, ka loterija šajā periodā būs perspektīvāks investīciju novirzīšanas veids. Savu veiksmi šie cilvēki var sajust jau 2. novembrī, kad planēta izveidos harmonisku aspektu ar Jupiteru. Pēc tam notiks savienojums ar Marsu (9. novembrī) un pussekstils ar Sauli (17. datumā). Šīs dienas ieteicams atzīmēt ar sarkanu ķeksīti kalendārā. Likmes ieteicams likt uz skaitļiem, kuru vidū ir cipars viens.

Skorpions

Skorpioniem pavisam drīz sāksies jauna dzīve. Šie ļaudis iegūs iespēju stundas laikā kļūt stāvu bagātiem. Daudzi jau sāk plānot savus nākotnes tēriņus. Venēras pāriešana savā zīmē nozīmē tās pārstāvjiem labklājību un pilnīgu veiksmi finansu lietās. Vērtīgs ir pat harmoniskais Venēras savienojums ar zīmes valdošo planētu – Marsu, kas izveidosies jau 9. datumā. Bet 15. datumā būs labvēlīgs sekstils sarkanajai planētai ar Urānu. Nevajag par zemu novērtēt arī  Plutona sekstilu ar Sauli (10. novembrī), kas apsteigs Marsa sekstilu ar Saturnu (25. datumā). Veiksmīgu savienojumu vēlams veikt ar ciparu 5.

Strēlnieks

Jupiters iepriecinās Strēlniekus ar savu pāreju sava paša zvaigznājā. Jau no desmitā novembra valdošā planēta ērti iekārtosies savā jaunajā stāvoklī. Tā ir labvēlīga zīme Uguns stihijas pārstāvjiem, jo veiksme šajā periodā būs sabiedrotā. Labākie datumu likmju likšanai ir nepāra dienas mēneša beigās, kad Jupiters izveidos savienojumu ar Merkūriju un Sauli. Labāku brīdi laimestam pat nevar vēlēties. Tāpat jāpievērš uzmanība pussekstilam ar Venēru otrajā datumā. Kombinācijās vēlams biežāk iekļaut ciparu 2.

Mežāzis

Saturna protežē mēneša vidū var atpūsties. Tāpēc labākie datumi vinnestam loterijā ir datumi novembra sākumā un beigās. 4. novembrī izveidosies planētas pussekstils ar Merkūriju, bet 29. datumā – ar Sauli. Tāpat veiksmīgi solās būt 25. un 27. novembris. Šīs dienas par īpaši labvēlīgām veido Saules un Jupitera savienojums. Izvēloties veiksmīgu kombināciju, ieteicams uzsvaru likt uz ciparu 7. Tas Mežāžiem nesīs veiksmi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir jāpārstāj skatīties atpakaļ pagātnē. Tā vietā, lai būtu neapmierināti ar savu neveiksmi, šiem ļaudīm savs skats jāvērš uz debesīm. Neparastais Saturna izvietojums Ūdensvīriem sola finansiālus panākumus. Tas liks Ūdensvīra naidniekiem grauzt nagus. Uzmanība jāpievērš 4. un 29. novembrim. Tieši šajās dienās Saturns izveidos harmoniskus aspektus. Tāpat pozitīvs var būt mēneša vidus – 15. novembrī izvveidosies Urāna sekstils ar iekarošanas planētu – Marsu. Veidojot laimīgu ciparu kombināciju, vēlams atrast vietu arī skaitlim 8.

Zivis

Zivīm viss būs labi. Jupiters sākumā pāries Strēlnieka zvaigznājā (10. novembris), un pēc tam izveidos harmonisku savienojumu ar Merkūriju (25. novembris) un Sauli (27. novembris). T’āpat 16. novembrī notiks Marsa ieiešana Zivs zīmē. Tas ir labākais brīdis rīkoties! Radiet savu veiksmīgo kombināciju, izmantojot skaitli 9. Likmi ieteicams veikt brīvdienās, kad nekas nenovērsīs domas.

avots: strana-sovetov.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru