Laimīgākās un nelaimīgākās Zodiaka zīmes: uzzini, kas tev iedalīts!

Bet lūk, nelaimīgo pretstats: trīs vislaimīgākās Zodiaka zīmes:

Trešajā vietā – Ūdensvīrs

Ūdensvīri laimīgāko zīmju sarakstā nav iekļuvuši nejauši. Šajā zīmē dzimušie ir bezbēdīgi, nepārdzīvo par sarežģījumiem un vienmēr tiecas pēc baudām. Viņi nav piesaistīti kādai vietai, nepārdzīvo, ja viņiem trūkst mīļotā cilvēka, jo ir daudz draugu, tādēļ viņu sirds un asinsvadu sistēma ir labākā stāvoklī nekā jebkurai citai zīmei.

Tikpat svarīgs arī fakts, ka Ūdensvīri caurmērā ir ļoti daudzpusīgi, tādēļ ļoti pieprasīti un nekad nepaliek vieni.

Otrajā vietā – Lauva

Jādomā, neviens nebūs pārsteigts ieraugot Lauvu pasaules veiksminieku sarakstos. Šīm apdāvinātajām un darbīgajām personībām padodas burtiski viss, pie kā viņas ķeras. Lauvas ir pašpārliecināti, pašpietiekami un augstsirdīgi, viņiem ir plašs redzesloks, tādēļ Lauvam apkārt vienmēr spieto apbrīnotāji, uz kuru rēķina iespējams pašrealizēties un kurus var vadīt, tādējādi gūstot baudu no dzīves.

Turklāt, protams, Lauva ir estēts un gardēdis, kurš ciena un parasti iegūst izsmalcinātas, dārgas un kvalitatīvas lietas. Apbrīnotāju sekošana un glaimi piešķir Lauvu laimei īpašu asumu.

LASI VĒL: Kuras Zodiaka zīmes 2020. gadā peldēsies naudā?

Vislaimīgākie – Dvīņi

Vislaimīgākā Zodiaka zvaigznāja slava Dvīņiem nav tikusi par velti. Šie cilvēki apvieno Lauvas izsmalcinātību un varas apziņu ar Ūdensvīra komunikabilitāti un bezrūpību, turklāt Dvīņiem piemīt kāda īpašība, kuras nav nevienam citam Zodiaka pārstāvim – absolūta iekšēja brīvība. Viņi ir brīvi gan no aizspriedumiem un kompleksiem, gan svešas ietekmes un pašu pieradumiem. Turklāt Dvīņi ir eksperimentētāji un savā dzīvē izvēlējušies tieši un tikai tās baudas, kas viņiem sagādā patiesu prieku.

Saskaņā ar aptaujām, 90% Dvīņu jūtas absolūti laimīgi un ir gatavi šo laimi dāvāt arī citiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru