Laime nemīl tos, kas nemīl sevi

Cilvēkiem sevis mīlēšana un cienīšana ir tik pat ļoti nepieciešama, kā sirdij un asinsvadiem nepieciešamas asinis.

Cieņa pret sevi kā magnēts pievelk cieņu arī no citiem cilvēkiem. Dāsnums pret sevi – dāsnas dāvanas no citiem. Mīlestība pret sevi – mīlestība no apkārtējiem. Šis likums ir nemaināms. Prieks vienmēr pievilks prieku, nauda pievilks naudu, bet cilvēka iekšējā nostāja par labu nabadzībai arī piesaistīs nabadzību. Cilvēkiem sevis mīlēšana un cienīšana ir tik pat ļoti nepieciešama, kā sirdij un asinsvadiem ir nepieciešamas asinis. Ja šajā procesā ir kaut kādas nobīdes no normas, ķermenis mums par to ziņos sāpju veidā.

Kad mēs sevi nepietiekoši cienām, to jūt mūsu dvēsele, jo viņai sāp. Mūsu dzīvi pārpilda auksta vientulība, bēdas par dienām, kas pavadītas bez prieka. Kā sevis necienīšana atspoguļojas ģimenes dzīvē? Ja sevi neciena sieviete (māte, sieva), tad ģimenē būs izjauktas harmoniskās saiknes. Tā nebūs pildīta ar mīlestību. Tas notiek tādēļ, ka tiek bojāta enerģētiskā ķēde, kas nodrošina mīlestību. Tiks zaudēta galvenā enerģijas padeve, kas spējīga nodrošināt mīlestību ģimenē. Tieši tādēļ cilvēks, kas sevi neciena, parasti izjūt mīlestības deficītu.

Pirmkārt, šis cilvēks neprot sevi mīlēt, nezina, kā tas darāms, neredz iemeslu, kādēļ sevi mīlēt.

Pēcāk nostrādā pavisam godīgs dabas likums: sevis nemīlēšana nekad nepiesaistīs cilvēkus, kas mīlēs, jo mīlestības neesamība ir kā magnēts šāda paša apstākļa piesaistei.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru