Austrumu veselības horoskops 2018. gadam

Jūsu uzmanībai austrumu veselības horoskops 2018. gadam. Ceram, ka šī prognoze palīdzēs jums izvairīties no nevajadzīgām problēmām.

Suns

Dotajā sfērā viss var nenoritēt tik gludi, kā visās pārējās. Veselības horoskops Sunim 2018. gadā izraisa bailes. Dotajā brīdī šai zīmei ir daudzi dažādi notikumi un dažādi darbi, kas Suņus iedvesmo, un liek censties iet talāk un uzņemties sarežģītāku darbu. Daži šīs zīmes pārstāvji var ne līdz galam aprēķināt savus spēkus. Viņi novedīs visus savus darbus līdz galam, bet sajutīs, ka viņiem ir kļuvis ļoti grūti, un tas parādīsies arī fiziskajā plānā.

Suņa horoskops 2018. gadam uzsver nepieciešamību precīzi sadalīt savus spēkus. Savādāk šīs zīmes pārstāvji slimos vājās imunitātes dēļ, kas tiks pakļauta dažādu vīrusu ietekmei.

Cūka

Veselības horoskops Cūkai 2018. gadam ziņo, ka slimības šīs zīmes pārstāvjus apies ar līkumu. Bet tas nenozīmē, ka Cūkas var pilnībā aizmirst par savu veselības stāvokli un nevērīgi pret to izturēties. Pievēršot uzmanību sava organisma stāvoklim un laikus pieņemot dažādus līdzekļus dažu slimību profilaksei, Cūkas var palikt veselas.

Nevajadzētu arī pārcensties darbā. Nogurums var ietekmēt imunitāti, tāpēc nākamajā gadā nedrīkst aizmirst par atpūtu. Atvaļinājumu labāk pavadīt lietderīgi, bet, sevi nepārslogojot, lai atjaunotu spēkus. Cūkām ir maksimāli jāizvairās no tādām situācijām, kurām līdzi nāk liels stress.

Veselība ir jāuztur gan fizioloģiskā, gan arī psiholoģiskā līmenī. Cūkām jo īpaši svarīgi ir laikus atbrīvot sevi no negatīva. Veselības horoskops Cūkām 2018. gadam iesaka veltīt laiku pastaigām parkā un pat palutināt sevi ar gājienu uz SPA salonu. Īpaša uzmanība jāvelta arī Cūku ēdienkartei. Vajag atteikties no produktiem, kuri organismam nav lietderīgi.

Neskatoties uz to, ka visā visumā Cūku veselība būs kārtībā, Cūkas horoskops 2018. gadam brīdina šīs zīmes pārstāvjus par par traumu gūšanas briesmām. Jo īpaši tas attiecas uz tiem cilvēkiem, kuri centīsies cīnīties ar garlaicību, nodarbojoties ar ekstrēmo sportu.

Gailis

Ar psihisko un emocionālo veselību problēmu nebūs. Gaiļiem beidzot izdosies izbaudīt labu dzīves periodu. Gaiļa veselības horoskops 2018. gadam paredz, ka ar saviem dzelzs nerviem un apskaužamu noturību šī zīme var pārsteigt daudzus. Galvenais neaizmirst laiku pa laikam atpūsties un ļaut aiziet negatīvajam, kas var sakrāties iekšā. Labāk to darīt mierīgi, nepakļaujot sevi briesmām.

Pērtiķis

Lai pasargātu sevi no nelaimēm, Pērtiķiem nāksies uzmanīgi attiekties pret to, ko vēsta Pērtiķu veselības horoskops 2018. gadam. Jo problēmas ar veselību šajā gadā būs vairāk nekā pietiekami. Ja viņi būs uzmanīgāki pret savu ķermeni, tad var izvairīties no tādām nepatikšanām. Vēl vairāk, dažiem beidzot izdosies tikt vaļā no vecām kaitēm. Visas slimības, kas tik ilgi viņus mocīja, var būt jau pagātnē. Bet, lai efekts pēc izveseļošanās nostiprinātos, var kādu laiku pavadīt sanatorijā. Netradicionālas ārstēšanās metodes labāk neizmantot. Bet, lai stress neizsistu no sliedēm, pietiks kārtīgi izgulēties un nenovest organismu līdz neirozei.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru