Kuri zodiaka zīmes pārstāvji visbiežāk uzkāpj uz viena un tā paša grābekļa?

Pirmajā goda vietā, pēc astrologu viedokļa, ierindojas Auni

Šīs zīmes pārstāvju lielākā problēma ir tā, ka attiecībā pret citiem, viņi ir pārāk agresīvi un impulsīvi, nejūt mēru. Pārāk savtīgi ļaudis, kas nekad neatzīst savas kļūdas, pat ja visi fakti liecina pret viņiem. Auna vārdi un darbības nav apspriežami vai apgāžami, jo viņu iedomība reizēm mēdz būt tik liela, ka rodas pārsteigums, kā tādas zīmes pārstāvji vispār dabā vēl pastāv.

Godalgotā otrā vieta, pēc astrologu domām, pienākas tiem, kas dzimuši Vērša zīmē

Vērši, gluži kā apburti, paši staigā pa apburto apli, kas tā vien liekas, ka ir nokaisīts ar visvisādiem šķēršļiem. Astrologi ir pārsteigti tajā, cik ļoti Vērši ir tendēti kaitēt paši sev. Ļoti spītīgi, līdz absurdam principiāli, veic pārāk sīkumainus aprēķinus, alkst pēc lielas naudas daudzuma, bez jebkādām problēmām spējīgi izjaukt vienalga kādas attiecības, lai arī cik stipras tās būtu.

LASI VĒL: 5 zodiaka zīmes, kuras pēc astrologu domām nākotnē būs bagātas

Šo lielisko trijotni noslēdz Dvīņi

Pēc astrologu uzskatiem, šīs zīmes pārstāvju lielākais grēks ir to pārāk runātīgā mute. Viņi gluži vienkārši neprot turēt mēli aiz zobiem. Ja Dvīņiem ar līmlenti aizlīmētu muti, viņi palūgtu rakstāmo un papīru, lai uzrakstītu kur, kas, ko, kā un kādēļ – visu vissmalkākajās detaļās. Tik detalizētu un pamatotu skaidrojumu no Dvīņiem bieži vien ir ļoti nepatīkami dzirdēt.

Šādi cilvēki dzīvo noslēpumos tīti, bieži varat redzēt viņus apmeklējam interneta vietnes, kurās tiek publicēti raksti par šovbiznesa zvaigznēm. Ja Jums pēkšņi sagribēsies zināt, kas ar ko ir pārgulējis, kas ko ir apprecējis, kas ar ko un kur atpūšas, vērsieties pie Dvīņiem, jo viņi visu detaļās pastāstīs. Jebkurš noslēpums viņu izpratnē tiks ļoti izpušķots, tādēļ iesakām labāk viņiem savējos nemaz neteikt.

Dalieties ar šo ziņu!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru