5 zodiaka zīmes, kuras pēc astrologu domām nākotnē būs bagātas

Astroloģija ir populārā visās reliģijās, kultūrās un visā pasaulē.  Cilvēki pievērš uzmanību gan dienas, gan  nedēļas savas zīmes horoskopam, tic veiksmīgajiem skaitļiem un akmeņiem.

Ir četras Zodiaka zīmes, kuras pārvalda četras dažādas stihijas: uguns, ūdens, zeme un gaiss un šo zīmju raksturs atbilst noteiktajai stihijai. Rakstura īpašības, stiprās un vājās puses, emocijas katrai zīmei ir atšķirīgas un pēc tām atbilstoši tiek prognozēta katras zīmes nākotne.

LASI VĒL: Kā jūs iznīcinat savas attiecības, balstoties uz jūsu Zodiaka zīmi

Tāpat arī astroloģijā tiek uzskatīts, ka katra cilvēka finansiālās perspektīvas ir atkarīgas no tā kādā gadalaikā cilvēks ir dzimis. Tieši zvaigžņu stāvoklis un liktenis zināmā mērā nosaka cilvēka labklājības līmeni. Kādas Zodiaka zīmes pārstāvji kļūst par izciliem māksliniekiem, citiem piemīt labas finansiālā menedžera dotības. Tiek uzskatīts, ka izglītības un karjeras izvēlē veiksmi nodrošina  atbilstība jūsu Zodiaka zīmei.

Zemāk ir aprakstītas 5 Zodiaka zīmes, kuras, visticamāk, var kļūt bagātas, balstoties uz viņu personību, uzvedību un dzīvesveidu.

Jaunava

Veiksmīgā diena: trešdiena

Laimīgie skaitļi:5,14,23,32,41,50

Veiksmes krāsa: balta, dzeltena, oranža, pelēka

Veiksmes akmens: topāzs

Pēc astrologa Maikla Lutina vārdiem, “Jaunavas ir izlēmīgas, darbaspējīgas, analītiskas un orientētas uz detaļām. Viņu mērķis drīzāk ir sasniegt panākumus dzīvē, nevis gūt slavu vai bagātību. ”

Jaunava ir Zemes zīme. Cilvēki, kas dzimuši šai zīmē vairāk ir materiālisti. Jaunavas ir vislieliskākie oratori starp pašām vēsākajām Zodiaka zīmēm. Viņas zina, ka palikt mierīgām par vissarežģītākajās situācijās. Viņu spēja enerģiski reaģēt un domāt padara viņas par lieliskiem menedžeriem.

Jaunavas meklē pilnību. Tāpēc ir augsti profesionāļi, kuri nodrošina kvalitatīvu darbu. Viņas vienmēr iet uz labāko, vienalga, vai tā būtu estētiska projekta prezentācija vai vārdu izvēle. Viņas redz visu ko var uzlabot it visā, un katra nākamā lieta, ko viņi dara ir jābūt labākai par iepriekšējo.

Vorens Baffets un Larijs Elisons – divi paši bagātākie amerikāņu miljardieri ir Jaunavas.

Skorpions

Veiksmīgās dienas: svētdiena, pirmdiena, otrdiena, ceturtdiena

Laimīgie skaitļi: 8,17,26,35,44,53

Veiksmes krāsa: sarkanā, violetā

Veiksmes akmens: Opāls

Maikls Lutins teicis: “skorpioni vienmēr visu dara lieliski, jo viņi vienmēr izmanto  savas harizmātiskās spējas, lai ko pārdotu.  Skorpiona mērķis – likt jums darīt to, ko viņi no jums grib. Un nav svarīgi, vai jūs esiet ar mieru vai nē. ”

Skorpions ir ūdens zīme un tam piemīt spēcīga intuīcija un psihologa dotības. Viņi ir zinātkāri un var kļūt par lieliskiem detektīviem.

Viņiem ir disciplinēts dzīves veids un spēja ātri  sakoncentrēties darbam, kas nodrošina panākumus.

Viņu iespējas kļūt bagātiem veicina arī tas, ka viņi prot ar cieņu ciest sakāvi, mācās no savām kļūdām un iet tālāk.

Vispopulārākais Skorpions – Bils Geits.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru