Šīs divas zodiaka zīmes ir cietsirdīgi un bīstami cilvēki. Mēs iemācīsim, kā rīkoties!

392510cs-960

Ja jau zvaigznes spējīgas ietekmēt cilvēka likteni, tad nav šaubu, ka raksturs arī ir no tām atkarīgs. Katram no mums ir sava valdošā planēta, kas bieži vien vistiešākā veidā ietekmē cilvēka agresivitāti.

Mēs piedāvājam izlasīt par tiem cilvēkiem, kas visbiežāk mēdz atriebties un izrāda ļoti cietsirdīgu raksturu. Tie nav slikti noteiktas zodiaka zīmes pārstāvji, bet gan cilvēki, kam nepieciešama īpaša pieeja. Ar viņiem vienmēr jābūt uzmanīgiem un piesardzīgiem.

LASI VĒL: Lūk, kāpēc Mežāzis ir pati gudrākā zodiaka zīme. Kurš būtu šaubījies!

Šajā raksturojumā atpazinu neskaitāmas paziņas, un tagad zinu, ko līdz šim esmu darījusi nepareizi. Reizēm nepieciešams vien mazliet vairāk pacietības, lai panāktu iecerēto.

Šķir lapu un uzzini , kuras divas zodiaka zīmes ir pašas cietsirdīgākās…

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">anne</cite>

    Manā dzīvē lielāko ļaunumu nodarījuši dvīņi,patiešām ļauni,melīgi,cietsirdīgi,divkosīgi radījumi,pēc viņiem dzīvot negribas.Vajadzīgs ilgs laiks,lai aizmirstu viņu nodarījumus.Lielākoties to vispār nevar aizmirst,jo viņi sit vissāpīgākajās vīetās,un,vienmēr tam ir smagas sekas,gan morāli,gan materiāli.{mani divi vīri,bijušie,māsa unmāsas vīrs]Zinu par ko runāju.Viņi dara ļaunu ļaunuma pēc,tāpat, bez iemesla.Viņiem nav SIRDS APZIŅAS,nav, un viss.
    Par Skorpioniem,jā tie ir asi cilvēki,bet godīgi.Viņi nav melīgi,ja kas,sper tieši acīs,
    ja kas ir nodarīts netīšām,viņi piedod no sirds,tik atvainojies.Pazīstu 6 skorpionus,neviens nav ļauns un atriebīgs,atšķirībā no dvīņiem.

  • <cite class="fn">viena tāda</cite>

    tikai nevajag aizmirst, ka visi vī;ni nav nelieši, anne! Daudz ir arī foršu. Lai veicas sastapt tieši tos labos!

Pievienot komentāru