Ko nekad nevajadzētu ēst brokastīs (jūsu pašu veselības labad)

Smaidošā sieviete no reklāmas piedāvā jums padarīt savu rītu patīkamu, un apsmērēt grauzdiņu ar riekstu sviestu, apburoša skaistule no filmas brokastīs ēd tikai kruasānus un dzer kafiju, bet amerikāņu ārsts no žurnāla iesaka ēst granolu kā pirmo dienas barību. Kuram klausīt?

Ne viss, ko esam ieraduši saukt par veselīgām brokastīm, tāds arī ir. Mēs esam apkopojuši jums vispopulārākos mītus par veselīgām pirmajām ēdienreizēm. Pievērsiet uzmanību tam, ko jūs ēdat!

Ko drīkst un ko nedrīkst ēst brokastīs

Liesi piena produkti

Kas var būt labāks par liesu pienu un biezpienu brokastīs? Daudz kas! Produktos ar zemu tauku procentu pievieno kaitīgās sastāvdaļas, lai saglabātu garšu. Turklāt tie nelabvēlīgi ietekmē vielmaiņu un noved pie palēninātas barības uzsūkšanās. Nedaudz tauku netraucēs, tie palīdzēs gūt sāta sajūtu, un izvairīties no kaitīgām uzkodām.

Ātrās pagatavošanas biezputras

Cik forši ir apliet putru ar pienu, ātri paēst un skriet uz darbu. Bet, dodot priekšroku tādām brokastīm, atcerieties, ka tāda biezputra tiek pakļauta spēcīgai termiskai apstrādei, tāpēc lielākā daļa no tajā esošajām veselīgajām vielām pazūd. Tādā ātrās pagatavošanas produktā nav pietiekošs šķiedrvielu, minerālvielu un vitamīnu daudzums. Vispār, jūs tikai piebāžat kuņģi ar barību.

Izeja no situācijas. Pagatavojiet visgaršīgāko auzu putru burciņā, ielieciet uz nakti ledusskapī, un baudiet no rīta!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru